Ο παππάς προεξοφλεί αυτοδυναμία της νδ

16:38 7/6/2019 - Πηγή: Fimotro

Η ΝΔ «έχει αρχίσει και οικοδομεί ένα αφήγημα ότι εκτροχιάζεται η οικονομία» και πολύ σύντομα, με κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα αυξηθούν οι τιμές στα φάρμακα και στην ενέργεια, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

«Τα διλήμματα μπροστά μας είναι πολύ καθαρά. Ή θα αυξηθούν οι τιμές στα φάρμακα ή δεν αυξηθούν. Και μάλιστα δεν έχουν δεσμευτεί αν θα είναι στο 11% ή θα είναι στο 22%, τα

φάρμακα, η ενέργεια και τα βιβλία» είπε ο κ. Παππάς, προσθέτοντας ότι τίθενται και τα ερωτήματα για την αναλογία ένα προς πέντε στο Δημόσιο και τι θα γίνει με το αφορολόγητο.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι η ΝΔ «δεν θα πληρώσει τα σπασμένα του ΣΥΡΙΖΑ», αντέτεινε ότι πρέπει να εξηγήσει ποια είναι τα «σπασμένα» τονίζοντας ότι η οικονομία μας είναι τακτοποιημένη, η εκτίμηση για πλεόνασμα είναι στο 4,3% και έχουμε 25 με 30 δισ. απόθεμα. «Αυτή η φράση “δεν θα πληρώσουμε τα σπασμένα του ΣΥΡΙΖΑ” τοποθετεί τη ΝΔ στη θέση ενός κόμματος το οποίο αρνείται τα θετικά μέτρα. Και αυτό πρέπει να γίνει καθαρό», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα