Ο προεδρος της κτπ μου εστειλε εξωδικο!!!

Γράφει ο Βασίλης Γκόγκος
Αγαπητό Fimotro,
Στη συνέχεια της καταγγελίας μας από 18 επιχειρήσεις που είχες αναρτήσει σε παλαιότερο σου ρεπορτάζ, μετά από έκπληξη έλαβα ο ίδιος προσωπικά από τον Κ. Ιωαννίδη Αντώνιο, όπου τυγχάνει Πρόεδρος της ΚτΠ ΑΕ εξώδικο που...
με περίσσιο θράσος ζητά την άμεση φίμωση μου για το λόγο που τολμώ να προασπίσω τα έννομα συμφέροντα της επιχείρησης μου διεκδικώντας τα χρήματα που νόμιμα δικαιούμαι. Επίσης ζητά να σταματήσω να ζητώ
εξηγήσεις για τον λόγο που γίνεται αυτό. Δηλαδή εν έτη 2013 όποιος τολμά να ζητήσει αυτά που δικαιούται τον απειλούν με μηνύσεις? Επιπλέον ο Πρόεδρος γιατί κρύβεται και δεν φανερώνεται να δώσει εξηγήσεις τη στιγμή κιόλας που πληρώνεται από τον Έλληνα πολίτη?Τέλος στο εξώδικο του που περιέχει μονάχα ψεύδη και ανακρίβειες σας επισυνάπτω την απάντηση μας και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΌΛΗΨΉ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΟΥ :
18/12/2013

Προς:

Αντώνη Ιωαννίδη
Κατοίκου Μοσχάτου Αττικής
Χανδρή 3 και Κύπρου

Απάντηση σε εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία

Με έκπληξη έλαβα στις 9/12/2013 εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία – πρόσκληση με επιφύλαξη δικαιωμάτων από τον Πρόεδρο της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε., στην οποία διαμαρτύρεται για τις υπέρτατες προσπάθειες επικοινωνίας που έχω καταβάλλει προκειμένου να λάβω εμπεριστατωμένη ενημέρωση σχετικά με την καθυστέρηση πληρωμής της αίτησης 01-001793 που έχει ολοκληρωθεί στο πλαίσιο της δράσης digi-lodge που διαχειρίζεται η ΚτΠ ΑΕ.

Ο λόγος της έκπληξης μου είναι ότι στην εν λόγω εξώδικη δήλωση παρουσιάζεται γραπτώς για πρώτη φορά ότι ο λόγος της καθυστέρησης πληρωμής της επιχείρησής μου οφείλεται στην αναφορά 6689/30.05.2013 του ΔΣ της ΚτΠ ΑΕ η οποία αναφέρεται σε «στρεβλώσεις» και «παρατυπίες» της επιχείρησης που εκπροσωπώ, δηλ. της «Βασίλειος Γκόγκος και ΣΙΑ ΟΕ». Ουδέποτε έχω λάβει σχετική αναφορά για την οποία κατηγορείτε για τους άνω λόγους την επιχείρησή μου, ούτε με έχετε ενημερώσει σχετικά με οποιαδήποτε μη συμμόρφωση ή παρατυπία θεωρείτε ότι έχει διαπράξει η επιχείρησή που εκπροσωπώ.

Στη συνέχεια αναφέρεστε στην απόφαση του ΔΣ της ΚτΠ ΑΕ υπ’αριθμ. 4316.8.2013 για την οποία επίσης δεν έχω λάβει καμία απολύτως γνώση όπως ψευδώς και πάλι αναφέρετε ότι γνωρίζω, καθώς δεν μου έχει κοινοποιηθεί ουδέποτε οποιαδήποτε σχετική απόφαση ή οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο αφού αγνοήσατε επιδεικτικά την εισαγγελική παραγγελία που με αναγκάσατε να εκδώσω προκειμένου να λάβω έγγραφα που αφορούσαν την επιχείρησή μου και σκοπίμως αποκρύπτατε.

Εκτός των άλλων, στην φερόμενη απόφαση του ΔΣ αναφέρεστε ότι τίθεται σε «αναστολή» η έγκριση της ολοκλήρωσης προτάσεων, μεταξύ των οποίων υποθέτω ότι συμπεριλαμβάνεται και η αίτηση 01-001793 της επιχείρησης που εκπροσωπώ, «εν αναμονή της ολοκλήρωσης του ελέγχου που διεξάγεται από το ΣΔΟΕ». Ουδέποτε ωστόσο έχω λάβει καμία κατηγορία ή καταγγελία ή αναφορά μη συμμόρφωσης για ενέργεια που έχει πραγματοποιήσει η εταιρεία που εκπροσωπώ, ωστόσο προχωρήσατε σε «αναστολή» της έγκρισης ολοκλήρωσης, τη στιγμή που οι υπηρεσιακοί παράγοντες της εταιρείας που εσείς εκπροσωπείτε έχουν ήδη εγκρίνει την ολοκλήρωση και πιστοποίηση της επένδυσής μου στο πλαίσιο της δράσης digi-lodge. Για το λόγο αυτό άλλωστε μου έχετε αποστείλει πρόσκληση να υποβάλλω συμπληρωμένο σχετικό τιμολόγιο επιχορηγήσεων, απόδειξη είσπραξης και λοιπά δικαιολογητικά έγγραφα, προκειμένου να δρομολογηθεί η λογιστική καταβολή της επιχορήγησης μου.

Ψεύδεστε για λογαριασμό του φορέα που εκπροσωπείτε ότι μου έχετε χορηγήσει έγγραφα τα οποία δεν μου έχετε ουδέποτε κοινοποιήσει, και τα οποία αναφέρονται σε στρεβλώσεις και παρατυπίες της εταιρείας μου. Δεν έχω λάβει κανένα σχετικό έγγραφο και καμία απολύτως αναφορά για στρέβλωση ή παρατυπία που έχει διαπράξει η εταιρεία μου.

Ψευδώς αναφέρετε οτι εσείς και ο Διευθύνων Σύμβουλος αρνηθήκατε να με συναντήσετε, αφού πολύ καλά γνωρίζετε οτι στις 13/9/13 και περίπου στις 12:00 απάντησα σε τηλέφωνο της γραμματείας του Διιευθύνοντος Συμβούλου όπου αρνήθηκα να σας επισκεφτώ την Αθήνα λόγω οικονομικών προβλημάτων ενώ ζήτησα ξανά γραπτή ενημέρωση για τις επιστολές μου στις οποίες ακόμα δεν έχετε απαντήσει.

Σχετικά με το άξιο απορίας σας για το που βρήκα τα τηλέφωνά σας, απλά σας ενημερώνω ότι αυτά είναι διαθέσιμα στο www.otewhitepages.gr.

Στη συνέχεια αναφέρεστε στην εξώδικη διαμαρτυρία σας ότι έχω προκαλέσει αναστάτωση στην προσωπική και οικογενειακή σας γαλήνη. Αντιλαμβάνεστε πιστεύω ως σώφρων πολίτης ότι η αγωνία και ανησυχία μου να κατανοήσω τους λόγους που καθυστερείτε εδώ και ένα χρόνο περίπου την εκταμίευση της επιχορήγησης που μου αναλογεί χωρίς απολύτως καμία ενημέρωση και επικοινωνία με οδήγησε σε έξαλλη κατάσταση, καθώς είστε προσωπικά υπεύθυνος για την ισχνή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η επιχείρησή μου καθώς επίσης και την έλλειψη οποιασδήποτε γαλήνης στην προσωπική μου ζωή.
Γνωρίζω ότι είστε προσωπικά υπεύθυνος για την φερόμενη απόφαση αναστολής της πληρωμής ορισμένων αιτήσεων στη δράση digi-lodge, λόγω της συνεργασίας μου με συγκεκριμένη προμηθεύτρια εταιρεία με την οποία εσείς έχετε προσωπικό πρόβλημα που ουδόλως με αφορά. Το γεγονός αυτό, αυτό, σε συνδυασμό με την άρνησή σας να επικοινωνήσετε μαζί μου, συντέλεσε καταλυτικά στο να βρεθώ σε κατάσταση έντονης διαμαρτυρίας προς το πρόσωπό σας, ειδικότερα μετά τις επανειλημμένες εκκλήσεις να μου απευθύνετε το λόγο σε προγραμματισμένη συνάντηση. Η έντονη οργή και διαμαρτυρία μου για τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο μου συμπεριφέρεστε, με οδήγησε στην έξαλλη κατάσταση στην οποία αναφέρεστε.

Άλλωστε, ένα χρόνο περίπου πριν, ο τότε τοποθετημένος από επιλογή σας Υπεύθυνος Τομέα Κρατικών Ενισχύσεων, με αποκάλεσε απατεώνα, σε υβριστική στάση με τα πόδια του επάνω στο γραφείο σε συνάντηση που πραγματοποίησα στα γραφεία της ΚτΠ ΑΕ ενόψει μαρτύρων. Το γεγονός αυτό το κατήγγειλα εγγράφως στην υπηρεσία σας εδώ και ένα χρόνο, και ζήτησα να μου αναφέρετε γραπτώς τις ενέργειες συμμόρφωσης που πραγματοποιήσατε για την υβριστική στάση αυτού του εργαζομένου στην ΚτΠ ΑΕ, χωρίς και πάλι να λάβω απολύτως καμία προφορική ή γραπτή απάντηση γεγονός που αποδεικνύει την κάλυψη και την ασυλία που απολάμβανε και συνεχίζει να απολαμβάνει ο συγκεκριμένος υπάλληλος από εσάς.

Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω τους σκοπούς που εξυπηρετεί η ύπουλη και κακόβουλη συμπεριφορά σας καθώς χωρίς να με ενημερώσετε για τους όποιους προβληματισμούς σας ή να μου απευθύνετε κάποια ερώτηση ώστε να μου δώσετε την δυνατότητα να παρέχω διευκρινήσεις ή να συμμορφωθώ, προχωρήσατε σε περίεργες αναφορές προς τρίτους, κατηγορόντας με για πράγματα που δεν γνωρίζω.

Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός οτι άνθρωποι με την δικής σας ηθική διδάσκουν σήμερα στα Ελληνικά πανεπιστήμια.

Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ από οποιονδήποτε έλεγχο του ΣΔΟΕ ή κάποιας άλλης ελεγκτικής αρχής, ωστόσο η καταγγελία που έχετε κάνει δεν σας απαλλάσσει από την υποχρέωση σας να εκτελέσετε το καθήκον σας και να εγκρίνετε την πληρωμή των χρημάτων της επιδότησης που δικαιούται η επιχείρηση μου, εφόσον οι αρμόδιοι φορείς της υπηρεσίας σας έχουν πιστοποιήσει την ολοκλήρωση της επένδυσής μου.

Σας καλώ να σταματήσετε να με εμπαίζετε και να παραπλανάτε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας της Πληροφορίας, να σταματήσετε να αγνοείτε τις αποφάσεις των υπηρεσιακών οργάνων της εταιρείας που εκπροσωπείται και να προχωρήστε άμεσα στην έγκριση της πληρωμής μου, να μου χορηγήσετε δε άμεσα αντίγραφο της 6689/30.5.2013 αναφοράς του ΔΣ της ΚΤΠ ΑΕ ώστε να ενημερωθώ για τις στρεβλώσεις και τις παρατυπίες που με συκοφαντείτε. Το συγκεκριμένο έγγραφο σκοπεύω να χρησιμοποιήσω προκειμένου να ασκήσω κάθε έννομο συμφέρον μου ώστε να αποκαταστήσω την τιμή και την υπόληψη της οικογένειάς μου που την προσβάλλατε χωρίς να σας έχει δώσει κανένα δικαίωμα.

Επισημαίνω δε το γεγονός ότι αποκρύπτεται διακριτικά τον τόπο κατοικίας σας σε βίλα υπερπολυτελείας στην Εκάλη Αττικής, επικαλούμενος ότι αποτελείτε κάτοικο Μοσχάτου, φοβούμενος είτε το δικό μου μένος είτε των άλλων επιχειρηματιών που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα.

Με την επιστολή αυτή επιδιώκω να δημοσιοποιήσω την έντονη απόγνωση μου από την στάση σας η οποία επιδεικνύει κατάχρηση εξουσίας, κοινοποιώντας την σε εποπτεύοντες προς εσάς φορείς, με σκοπό την απομάκρυνσή σας το συντομότερο δυνατό από τη θέση σας για το συμφέρον τόσο της ίδιας της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. όσο και της κοινωνίας γενικότερα.

Με τιμή
Βασίλειος Γκόγκος Και ΣΙΑ ΟΕ

Κοινοποίηση
1. Γραφείο Προέδρου Δημοκρατίας
2. Γραφείο Προέδρου Βουλής των Ελλήνων
3. Γραφείο Πρωθυπουργού
4. Γραφείου Υπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη
5. Γραφείου Υφυπουργού κας. Εύης Χριστοφιλοπούλου
6. Γραφείου Υπουργού Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη
7. Γραφείο Υφυπουργού μεταφορών Υποδομών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο
8. Γραφείο Γενικού Γραμματέα κ. Μενέλαου Δασκαλάκη
9. Γραφείο Προϊσταμένου ΕΥΔ Ψηφιακής Σύγκλισης
10. Γραφείο Βουλευτή Κα. Δριτσέλη Παναγιώτα
Keywords
Τυχαία Θέματα