Ο σκληρος σεπτεμβρης της κυβερνησης...

09:56 26/9/2013 - Πηγή: Fimotro
Εν μέσω συνεχών εξελίξεων με επίκεντρο τη Χρυσή Αυγή, πιέσεων από την τρόικα και κύματος δυσαρέσκειας των πολιτών που εκδηλώνεται...
με τη μορφή απεργιακών κινητοποιήσεων κυρίως στον στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα, η κυβέρνηση επιχειρεί να διέλθει αλώβητη τον «σκληρό» Σεπτέμβρη με σύμμαχο, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, τις επιδόσεις της στην εν εξελίξει έρευνα για τη Χρυσή Αυγή
και το ενδεχόμενο επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος στον φετινό προϋπολογισμό.
Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RealFM, εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση προχωράει καλά, είναι πειστική σε αυτά που παρουσιάζει στους δανειστές μας και εκτιμά ότι οι τροποποιήσεις που ζητά θα γίνουν δεκτές.
Αύριο Πέμπτη θα διεξαχθεί και η κρίσιμη συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ του κ. Στουρνάρα και της τρόικας με αντικείμενο την αναδιάρθρωση των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας. Στη σύσκεψη θα συμμετάσχει και η κ. Φ. Γεννηματά.
Μια συνολική εικόνα για την πορεία των διαπραγματεύσεων και για τις προθέσεις των δανειστών μας απέναντι στις τροποποιήσεις που έχει ζητήσει η κυβέρνηση θα υπάρξει το Σαββατοκύριακο στις νέες συναντήσεις του κ. Στουρνάρα με την τρόικα.
Πηγή :naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα