Ο τερενς κουικ για τη χιο ...

17:47 18/8/2012 - Πηγή: Fimotro
'' Για τρίτη συνεχόμενη φορά κάποιοι θέλουν να κάψουν το ακριτικό νησί της Χίου. Τώρα, πέτυχαν καλύτερα το σκοπό τους με ένα εφιαλτικό σκηνικό που προς το παρόν κάνει άνιση τη μάχη των ανθρώπων με τις φωτιές που κατακαίνε...
το καταπράσινο Δυτικό και Νοτιοδυτικό μέρος του νησιού '' τονίζει σε ανακοίνωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.
'' Πριν από λίγο, επικοινώνησα για μία ακόμα φορά με τον κ. Γανιάρη, Αντιπεριφερειάρχη
της Χίου, ο οποίος μου περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την όλη κατάσταση και τις συνθήκες της μάχης που δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά και οι ενισχύσεις από πλευράς στρατού.
Με εντολή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , Πάνου Καμμένου, όλοι οι πολιτευτές και οι συντονιστές του Κινήματος στο νησί, βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών για κάθε βοήθεια, ενώ τις εξελίξεις με το εκεί πύρινο μέτωπο επιβλέπει ο Τομεάρχης Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τέως βουλευτής, Σπύρος Γαληνός.
Με εντολή του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, θα επισκεφθώ το νησί και τις πληγείσες περιοχές, αλλά και τις αρμόδιες Αρχές, ώστε το Κίνημα να έχει μία πλήρη άποψη για το θέμα που θα το φέρει άμεσα για Κοινοβουλευτικό Έλεγχο στη Βουλή ''.
Keywords
Τυχαία Θέματα