Ο τσιπρας και το ...φωτοστεφανο...

16:15 17/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Τη «θεϊκή» εκδοχή του πόσταρε πριν μία ώρα στους προσωπικούς λογαριασμούς του σε facebook και twitter ...
ο τέως πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να στείλει μήνυμα συμμετοχής στις εκλογές.

Ο κ. Τσίπρας
επέλεξε να αναρτήσει φωτογραφία από το γκράφιτι, που τον εικονίζει σαν Θεό και είχε φιλοτεχνηθεί σε τοίχο ενός εκλογικού κέντρου στην οδό Μπενάκη κατά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος του περασμένου Ιουλίου προσθέτοντας πάνω του την φράση: «Ούτε Άγιοι είμαστε να μας χειροφιλούν, ούτε γίνονται θαύματα αν απέχεις». Απευθυνόμενος δε, προς τους ψηφοφόρους σημειώνει ότι «κανείς δεν μπορεί να σώσει μια χώρα χωρίς το λαό της. Η εκλογική αποχή ενισχύει τη διαπλοκή».

Το γκράφιτι αυτό είχε τραβήξει τα βλέμματα των ξένων ανταποκριτών την περίοδο εκείνη με τη Γαλλίδα δημοσιογράφο Elisa Parrigueur εντυπωσιασμένη να το κάνει γνωστό μέσω των social media, τα οποία έχουν ήδη πάρει φωτιά από τη συγκεκριμένη ανάρτηση «αγιοποίησης» του κ. Τσίπρα.

Η κίνηση αυτή από το επιτελείο Τσίπρα ήρθε σήμερα ως «απάντηση» στο σάλο που δημιουργήθηκε όταν κυκλοφόρησε μια πολύ συγκεκριμένη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από την επίσκεψή του στην Πάτρα. Η φωτογραφία απεικονίζει έναν οπαδό του πρώην πρωθυπουργού, που έσκυψε και του φίλησε το χέρι (!) όταν τον συνάντησε, σε μια εικόνα που θυμίζει πολύ περισσότερο... «παλαιό» κομματάρχη, παρά το «νέο» που ο κύριος Τσίπρας ευαγγελίζεται.
Keywords
Τυχαία Θέματα