Ο βουτσης απο τα εδρανα της βουλης κανει συστασεις στο προεδρειο της βουλης...

Απορίες και προβληματισμό προκαλεί η παράδοξη τακτική του προέδρου ...
της Βουλής Νίκου Βούτση να βρίσκεται από το πρωί στα βουλευτικά έδρανα της Ολομέλειας και από εκεί να κάνει συστάσεις προς τους προεδρεύοντες και τους βουλευτές να συντομεύουν τις τοποθετήσεις τους, καθώς θα λήξει την συνεδρίαση στις 7 το απόγευμα.

Εως σήμερα, ο κ. Βούτσης, παρότι έχει κάνει ήδη αρνητικό ρεκόρ καθώς κανένα νομοσχέδιο δεν έχει έρθει με κανονική διαδικασία, επέτρεπε πάντα να ελαστικοποιούνται οι χρόνοι και να μην τηρείται αυστηρά το
γράμμα του Κανονισμού της Βουλής. Αυτή την φορά όμως και ενώ συζητείται ίσως το πιο κρίσιμο νομοσχέδιο καθώς αφορά και τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, ο πρόεδρος προειδοποιεί επανειλημμένως ότι θα τηρηθεί αυστηρά το δεκάωρο που προβλέπει ο Κανονισμός.

Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει ορισμένους στην εκτίμηση ότι Μέγαρο Μαξίμου και Βουλή προσπαθούν να ολοκληρώσουν την διαδικασία με εξπρές διαδικασία ώστε να περιορίσουν πιθανές διαφοροποιήσεις.

Ο κ. Βούτσης πάντως, σε σχετική διαμαρτυρία του Ανδρέα Λοβέρδου είπε ότι «από ζήτημα πολιτικής ανάγκης μπήκε το χρονικό όριο. Η συζήτηση θα τελειώσει στις 19:00 για να γίνει η ψηφοφορία και να έχουμε ολοκληρώσει εως τις 20:00. Δεν είναι θέμα τυπολατρίας. Αν είχαμε την δυνατότητα, θα καθόμασταν εως τα μεσάνυχτα. Όμως, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα