Οδευουν προς την εξοδο της δημαρ...

14:13 6/1/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΠΙΑ...
Η απόφαση ελήφθη από τον Φώτη Κουβέλη και αναμένεται να ανακοινωθεί έως την Τρίτη. Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι η συνέντευξη του του βουλευτή Β'Αθηνών στην Real News ότι θα ψηφίσει υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ
για παραπομπή Βενιζέλου....

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ αναμένεται να τεθούν το αμέσως επόμενο διάστημα οι βουλευτές του κόμματος Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς, που ουσιαστικά ταυτίζονται με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προκαταρκτική για τη λίστα Λαγκάρντ.
Ο Φώτης Κουβέλης, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε τη σχετική απόφαση από χθες, διαβάζοντας τα όσα δήλωσε ο Οδυσσέας Βουδούρης στη Real News με τον βουλευτή να δημοσιοποιεί ότι θα ψηφίσει και παραπομπή Ευάγγελου Βενιζέλου, εφόσον η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο το οποίο ο ίδιος και ο Πάρις Μουτσινάς θεωρούν σωστό. Λάδι στη φωτιά έριξε ο Οδ.Βουδούρης και με τη σημερινή του συνέντευξη στο MEGA, με την οποία τάχθηκε ακόμα μια φορά υπέρ της παραπομπής και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Keywords
Τυχαία Θέματα