Οι αλλαγες που ερχονται στην ερτ...

23:47 21/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο "Ομιλών"
Μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης και την ανάληψη καθηκόντων από τους Υπουργούς, έρχεται σιγά-σιγά και η ώρα της ΕΡΤ. Ο Λάμπης Ταγματάρχης, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων Βασίλης Μπίτσης, ο διευθυντής...
ειδήσεων της τηλεόρασης Γιώργος Κογιάνης και οι υπεύθυνοι του ραδιοφώνου της ΝΕΤ FM, Κική Οικονόμου και Τάκης Σαράντης ήδη θεωρούνται παρελθόν .
Η απόφαση αυτή θα είναι σίγουρα ομόφωνη καθώς ο μεν Σαμαράς
τους έχει ήδη ξεγράψει πριν ακόμα τις εκλογές, για τη στάση που κράτησαν απέναντί του τα δυόμιση χρόνια που είναι αρχηγός της ΝΔ. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η επιλογή του δίδυμου Κεδίκογλου-Σταμάτη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Ο Βενιζέλος δεν ξεχνάει ότι την ημέρα που «βγήκαν τα μαχαίρια» στο ΠΑΣΟΚ, λίγο πριν αναλάβει το Υπουργείο Οικονομικών πέρυσι τον Ιούνιο, η NET και κυρίως το ραδιόφωνο της ΝΕΤ FM, άφηνε να εννοηθεί ότι ο ίδιος ήταν ο ιθύνων νους της ανταρσίας κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Όπως επίσης θυμάται καλά ότι όλοι οι προαναφερθέντες τον πολέμησαν άγρια το 2007 όταν διεκδικούσε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ από τον κ. Παπανδρέου.
Τέλος ο Φώτης Κουβέλης θεωρεί ότι παραγκωνίστηκε από την ΕΡΤ, προς χάριν του ΣΥΡΙΖΑ προς τον οποίον στράφηκαν τα στελέχη της ΕΡΤ για να διασωθούν εφόσον επικρατούσε στις εκλογές. Δεν είναι τυχαίο δε όζτι τις τρεις τελευταίες μέρες πριν από τις εκλογές δεν κλήθηκε εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ σε πολλά πάνελ της ΕΡΤ (όπως είπε σήμερα στον Αρβανίτη και ο Νίκος Μπίστης)
Τώρα θα αρχίσουν να χτυπάνε πόρτες στελεχών της συγκυβέρνησης και κυρίως της ΝΔ για να σώσουν την καρέκλα τους που άρχισε να τρίζει επικίνδυνα.
Όμως η προσπάθεια είναι μάταιη. Γιατί όταν παίζεις chicken game πρέπει να ξέρεις ότι κάποια φορά θα χάσεις.
Παράλληλα θα επανεξεταστεί η υπόθεση των συμβασιούχων δημοσιογράφων καθώς έχουν ακουστεί πολλά για τον τρόπο επιλογής τους. Άλλωστε η επιλογή της ανηψιάς και της φιλενάδας δεν είναι τυχαία.
Στο στόχαστρο θα βρεθούν μέσα στον Ιούλιο και τα μέλη των επιτροπών που πήραν τις αποφάσεις για τους συμβασιούχους μετά από εντολή Ταγματάρχη.
Στις περιβόητες αυτές επιτροπές μέλη ήταν οι εξής:
Στην πρώτη επιτροπή:
Κογιάννης Γ. διευθυντής ειδήσεων συντονιστής
Χατζηγεωργίου Δ. διευθυντής Αθλητικών Π/Γ Μέλος
Οικονόμου Β. προϊσταμένη δελτίων ειδήσεων Ρ/Φ Μέλος
Τρίκας Δ. δημοσιογράφος Γ.Δ. Τ/Ο Μέλος
Γρυλλάκης Ν. εκπρόσωπος εργαζομένων Μέλος΄

Στην δεύτερη επιτροπή:
Χοϊδά Ε. Γ.Δ. Τηλεόρασης πρόεδρος
Λουριδάς Ε. Γ.Δ.Δ.Ο.Υ τακτικό μέλος
Μιχαλίτσης Ν. Γ.Δ.Τ.Υ τακτικό μέλος
Μπίτσης Β. Γ.Δ. Ενημέρωσης τακτικό μέλος
Παπαδημητρίου Δ. Γ.Δ. Ραδιοφωνίας τακτικό μέλος
Δημητρακάκος Μ. Διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού τακτικό μέλος
Καλφαγιάννης Π. ΠΟΣΠΕΡΤ τακτικό μέλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα