Οι έλληνες μπορούν!!!

10:25 26/3/2020 - Πηγή: Fimotro

Τα  τελευταία 10 χρόνια οι ξένοι, φίλοι και εχθροί,  ακούγαν ελλάδα και έλληνες και έτρεχαν χιλιομέτρα μακριά! Δεν ήθελαν ούτε να μας μυρίσουν!

Γράφει ο Γιάννης Τασσιόπουλος

Η οικονομική κρίση μας έβαλε στο στόχαστρο των ευρωπαίων εταίρων μας και όχι μόνον. Δικαίως ή αδίκως μας έστησαν στον τείχο χρεωνόντας μας όχι μόνο τις δικές μας αμαρτίες, που δεν ήταν και λίγες, αλλά και όλου όμως του δυτικού οικοδομήματος. Μας  πυροβολούσαν απο παντού, χρεωνοντάς μας κυρίως έλειμμα σοβαρότητας ώς κράτος, ως λαό.Τους δώσαμε το
δικαίωμα να λένε οτι οι σημερινοί έλληνες είναι ένας λαός  χαβαλέδων που το μόνο που τους νοιάζει είναι να καλοπερνάνε τρωγώντας τα λεφτά των αλλων. Αναφερόμενοι μάλιστα στους προγόνους μας έλεγαν  οτι δεν έχουμε καμμία σχέση με εκείνους  που δίδαξαν πολιτισμό και δημοκρατία  σε όλο το κόσμο. Μας βάραγαν με ότι και όπως μπορούσαν. Ποδοπατούσαν με τη συμπεριφορά τους το φιλότιμο και την αξιοπρέπεια μας! Αυτο το έβλεπε καθαρά και ένοιωθε ντροπή όποιος ελληνας διαβάζε ξένο τύπο, ταξιδεύε, συνομιλούσε με ξένους. Είχαμε πιάσει πάτο στην αξιοπιστία!Δυο γεγονότα κσι ο χειρισμός που έγινε  σε αυτά απο την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους κρατικούς μας λειτουργούς αλλάξαν την εικόνα της ελλάδος και των ελλήνων. Κερδίζουμε την χαμένη μας αξιοπιστία  απο την πρώτη  μάχη που δώσαμε κσι δινουμε σε Έβρο και νησιά  για να σταματήσει η εισβολή των λαθρομεταναστών που μεθόδευσε η Τουρκία  Η δευτέρη έχει να κάνει με την μάχη κατά του κορονοίου. Μεσα απο  αυτες τις μάχες φάνηκε ότι υπάρχει ένας πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αντέχει τη πίεση, που ξέρει να σχεδιάζει να  εμπνέει το λαό του να σταθει όρθιος και νσ πολεμήσει!  Μέσα απο τις μάχες που δώσαμε και δίνουμε  φσνηκε καθαρά οτι εδώ υπάρχουν κρατικοί λειτουργοί, στρατιωτικοί, αστυνομικοί, γιατροί, νοσοκόμοι και άλλοι που δεν λογαριάζουν θυσίες όταν εκτελούν το καθήκον τους.Την ώρα  που άλλοι λαοί έχουν γονατίσει εμείς  συνεχίζουμε να πολεμάμε όρθιοι. Πετύχαμε όλοι να αναγνωρίσουν ότι οι Έλληνες μπορούν! Ξένοι ηγέτες και διεθνής τύπος, πολλοί από εκείνους που μας λοιδωρούσαν, αναγνωρίζουν τη μαχητικότητα και τη σοβαρότητα που δείχνουμε στην αντιμετώπιση των δύσκολων ημερών που περναμε.!Η αισθηση που υπάρχει πλέον σε φίλους και εχθρούς είναι οτι οι σημερινοί  έλληνες μπορούν στα δύσκολα είναι συνεχιστές εκείνων που έγραψαν ιστορία δίδαξαν πολιτισμό και δημοκρατία !
Keywords
Τυχαία Θέματα