Ολοκληρωθηκε η συναντηση παπουλια - σαμαρα...

15:41 27/8/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας, Κ.Παπούλια με τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά.
Την ανάγκη να ...
ενισχυθεί η αίσθηση σταθερότητας και στο εσωτερικό της χώρας, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, στο σύντομο διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, στο προεδρικό μέγαρο

Κατά την υποδοχή του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ρώτησε τον πρωθυπουργό «πώς
πήγε το ταξίδι του στη μεγάλη δύναμη;».

Ο κ. Σαμαράς απάντησε: «Πριν από ένα χρόνο, από αυτήν εδώ τη θέση, σας είχα πει ότι υπήρχε η αίσθηση σταθερότητας στον περίγυρο και η Ελλάδα ήταν πηγή αστάθειας. Τώρα, το σκηνικό έχει αλλάξει 180 μοίρες. Μέσα σε μια περιοχή που φλέγεται, η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας. Με τον πρόεδρο Ομπάμα, μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε ανάλυση και επ' αυτών των ζητημάτων. Αυτή η αίσθηση σταθερότητας πρέπει να ενισχυθεί και στο εσωτερικό της χώρας».

Η συνάντηση ξεκίνησε στις 2 το μεσημέρι, στο προεδρικό μέγαρο, και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 3.

Κατά την έξοδό του από το προεδρικό μέγαρο, ο πρωθυπουργός είπε στους δημοσιογράφους ότι μίλησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κατάσταση που διαμορφώνεται στη Συρία.

«Η Ελλάδα, ωστόσο, αναδεικνύεται σε παράγοντα περιφερειακής σταθερότητας στην περιοχή» υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς, για να προσθέσει ότι αυτό το αίσθημα σταθερότητας θα πρέπει να εμπεδωθεί και στο εσωτερικό της χώρας, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού.
Keywords
Τυχαία Θέματα