Οταν συριζα και πολιτικη εμπνεουν τη σατιρα-γελαστε μεχρι δακρυων! (βιντεο)

12:09 18/1/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Αυτό που πράγματι χρειάζεται είναι η αποκομματικοποίηση, είναι το να σταματήσει ένα καθεστώς εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων, ημετέρων και διαπλοκής. Η Δημόσια...
Διοίκηση πρέπει όμως να είναι πολιτικοποιημένη, με την έννοια ότι πρέπει να έχει όραμα, στόχο, κοινωνικό προσανατολισμό και κοινωνική συνείδηση».
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ μιλώντας στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης.

Αυτά είχε πει μεταξύ άλλων, μιλώντας πριν λίγες μέρες στο ακροατήριό του. Τώρα πόσοι τον πίστεψαν είναι ένα άλλο θέμα, την ώρα μάλιστα, που συγγενείς φίλοι, ξαδέλφια και σύζυγοι γεμίζουν πολιτικά γραφεία,
δημόσιους οργανισμούς και υπουργεία.
Τα ψέματα και τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ από την ημέρα που ανέλαβε την εξουσία είναι τόσα πολλά, που θα μπορούσαν να γραφτούν τόμοι βιβλίων, εμπνέοντας συγγραφείς, κωμωδιογράφους και σάτιρα! Αν σήμερα ζούσε ο Αριστοφάνης, μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα μπορούσε να γράψει; Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ήταν αλάνθαστες με την πολιτική που ακολουθούσαν. Είχαν και αυτές τα δικά τους προβλήματα.

Η σάτιρα λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην εμπνεύσει ταλαντούχα παιδιά, που με τη βοήθεια της τεχνολογίας και το διαδίκτυο, δημιουργούν μικρά βιντεάκια τα οποία σε κάνουν να κλαις από τα γέλια. Αν η ταινία της Φίνος Φίλμ «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μας έκανε να γελάσουμε, εμείς θα λέγαμε ότι το γέλιο βγήκε από το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα!!!

Ένα τέτοιο βιντεάκι «γέλιου μέχρι δακρύων» δημιούργησαν τα παιδιά του «ΓΕΛΛΑΣ», Δείτε το, και ξεκαρδιστείτε στα γέλια με φόντο το ΣΥΡΙΖΑ και τους πολιτικούς-Μας πήρανε χαμπάρι!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα