Ουτε τη... καμπαλα δεν κερδισε ο βαζελοσ!

22:28 20/8/2015 - Πηγή: Fimotro
ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ... ΔΙΔΑΞΕ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΘΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!
ΠΑΛΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ... 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ;
Από σφαλιάρα σε σφαλιάρα ο... Ευρωπαίος Παναθηναϊκός χωρίς καμία σοβαρή επένδυση με παίκτες που δεν κάνουν ούτε για τη δεύτερη κατηγορία, δεν μπόρεσε
να κερδίσει την Καμπάλα στο...
Μπακού του Αζερμπαϊτζάν! Αν και απέναντί του είχε έναν μετριότατο αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 στον αγώνα με την Καμπάλα στο Μπακού στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα την προσεχή Πέμπτη.

Οι «πράσινοι» δεν έπεισαν. Ο Γιάννης Αναστασίου επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα, καθώς άφησε στον πάγκο τους Μπεργκ, Νίνη και Λαγό και έβαλε από την αρχή τους Λουντ, Καλτσά και Πέτριτς. Η ελληνική ομάδα μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε αρκετά τους γηπεδούχους και προσπαθούσε κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να απειλήσει.

Σε ένα ακόμη ματς, όμως, οι «πράσινοι» είχαν σοβαρό πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, καθώς η τριάδα των χαφ (Λουντ, Ζέκα, Πράνιτς) δεν κατάφερε να περάσει τις μπαλιές προς τους Πέτριτς, Καρέλη και Καλτσά, με αποτέλεσμα να σηκωθεί ουκ ολίγες φορές από τον πάγκο του ο προπονητής του Παναθηναϊκού για να κάνει παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του.

Σ.Σ. Fimotro : Το έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές. Χωρίς επενδύσεις και σοβαρό σχεδιασμό δεν φτιάχνεις ομάδα. Εντάξει θα πουλήσεις παραμύθι για μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα ότι σε αδικεί η διαιτησία, στην Ευρώπη όμως με τέτοια ομάδα θα ξεφτιλιστείς.
Keywords
Τυχαία Θέματα