Π. καψης: συντομα η ανακοινωση της ημερομηνιας των εκλογων

22:53 28/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών, ανέφερε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ απηύθυνε έκκληση για αποτροπή των ενδοκυβερνητικών τριβών για μικροκομματικούς λόγους. «Θέλουμε να παραδώσουμε...
τα υπουργεία και την κατάσταση στον δημόσιο τομέα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αυτό αφορά σε όλους τους υπουργούς και του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καψής.
Διευκρίνισε επίσης ότι υπάρχει ελαστικότητα
για τα νομοσχέδια που δεν προβλέπει το μνημόνιο. «Μπορεί κάποια νομοσχέδια, αν δεν υπάρξει τέτοια συμφωνία και δεν προβλέπονται στο μνημόνιο, να πάνε στην άλλη Βουλή», σημείωσε.
Ο κ. Καψής επανέλαβε ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν το πιθανότερο στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου. Ανέφερε ακόμη ότι εάν προκύψει κυβέρνηση συνεργασίας στο μέλλον θα είναι πολύ διαφορετική από τη σημερινή.
«Μια νέα κυβέρνηση ενδεχομένως θα είναι πολύ πιο σφιχτή και αποδοτική και ταυτόχρονα θα προϋποθέτει μια τελείως διαφορετική πολιτική συμφωνία. Δεν μπορεί να είναι τα ζητήματα σε μια διαρκή διαπραγμάτευση. Μια κυβέρνηση συνεργασίας για να πετύχει πρέπει να έχει πολιτική δυναμική», παρατήρησε.
Keywords
Τυχαία Θέματα