''παλικαρισμοι εγιναν και στην κυπρο και ειδαμε τι συνεβη''...

13:33 27/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Μπροστά μας υπάρχει ή ο επώδυνος δρόμος των μεταρρυθμίσεων ή η καταστροφή, επισήμανε σε τηλεοπτικές του δηλώσεις ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Νίκος Δένδιας...
Όσον αφορά στις αντιδράσεις που προέρχονται τόσο από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις τις ρυθμίσεις που συμφώνησε η κυβέρνηση με την Τρόικα, οι οποίες πρέπει να ψηφιστούν από το ελληνικό Κοινοβούλιο, ώστε να εκταμιευθούν οι επόμενες δόσεις, ο κ. Δένδιας είπε ότι «η χώρα
είναι αναγκασμένη σε λίγα χρόνια να κάνει αυτά που θα έπρεπε να γίνουν σε βάθος δεκαετιών, είναι λογικό να μη βλέπουν τα μικρά συμφέροντα τα μεγάλα, είναι εις βάρος μας αν τα μικρά συμφέροντα επιβιώσουν».

«Θα τεθούν σε αμφισβήτηση όλα όσα πετύχαμε, η χώρα θα βρεθεί σε περιδίνηση» υπογράμμισε, συμπληρώνοντας ότι πρέπει να «πάψουμε να σκεφτόμαστε το δικό μας μικροσυμφέρον και ας πάμε σε μια λογική προοδευμένης κοινωνίας. Έχουμε κάνει ένα μεγάλο κομμάτι του δρόμου, η οικονομία μας βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης δεν πετάει, αλλά είναι διάχυτο ότι βρισκόμαστε σε φάση ανάκαμψης».

«Αυτούς τους παλικαρισμούς τους είδαμε και στην Κύπρο και είδαμε τι συνέβη. Ένα ζωντανό κομμάτι του Ελληνισμού γύρισε κουτρουβαλώντας πίσω», συνέχισε.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα