Πανω απο 20 εκατ. ευρω θα ειναι η προσφορα ενος εκ των υποψηφιων για την πρωτη τηλεοπτικη αδεια!

16:43 5/7/2016 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Τα πάνω κάτω στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο φαίνεται ότι θα φέρει ο διαγωνισμός για την απόκτηση πανελληνίων αδειών. Και αυτό γιατί νέοι επενδυτές που ετοιμάζονται να μπουν για πρώτη φορά στον χώρο της ιδιωτικής τηλεόρασης είναι...
πολύ ισχυροί σε επίπεδο ρευστότητας με πολλά εκατομμύρια στο εξωτερικό τα οποία μπορούν να διακινήσουν νόμιμα και χωρίς περιορισμούς από τα capital controls.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των ενδιαφερομένων για την απόκτηση της πρώτης άδειας θα δώσει περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ(!), ποσό απαγορευτικό για τους περισσότερους από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό. Ο υποψήφιος σκοπεύει να πάρει την πρώτη από τις τέσσερις άδειες για να στείλει μήνυμα στην αγορά ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ο μεγάλος παίκτης στα ΜΜΕ. Το ενδιαφέρον να δούμε θα είναι που θα φτάσει η τιμή για τις υπόλοιπες άδειες με δεδομένο ότι οι παλαιοί καναλάρχες θα θελήσουν να μην χάσουν τα κανάλια και τις περιουσίες τους και θα αναγκαστούν μοιραία να ανεβάσουν τις προσφορές τους. Ο διαγωνισμός πάντως θα είναι κλειστός. Τις προσφορές του καθενός δηλαδή δεν θα τις γνωρίζουν οι ανταγωνιστές, οι οποίοι δεν θα μπορούν να επανέλθουν με βελτιωμένη προσφορά. Μόνο οι δυο που θα μείνουν στο τέλος θα έχουν δικαίωμα να καταθέσουν νέα προσφορά και αυτό όμως για μια μόνο φορά. Τώρα αρχίζει το ενδιαφέρον για τις τηλεοπτικές άδειες.
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα