Παπαδημουλης: "δε με αγγιζουν οι συκοφαντιες βενιζελου"

09:43 10/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Απάντηση προς τις αιχμές του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικομικών, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, από το βήμα της Βουλής ,απέστειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, σχετικά με τις αιτιάσεις του κ. Βενιζέλου ότι ο κ. Παπαδημούλης υπηρετεί...
συμφεροντα τραπεζικών κύκλων, αλλά
και η γενικότερη επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει χαρκατηριστικά: «Ευρισκόμενος στο εξωτερικό, όπου εκπροσωπώ τη χώρα μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης πληροφορήθηκα με λύπη μου ότι ο κ. Βενιζέλος, στο πλαίσιο μιας γενικότερης συκοφαντικής επίθεσής του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε στο σημείο να με κατηγορήσει προσωπικά ότι δήθεν υπηρετώ συμφέροντα τραπεζικών κύκλων! Αντιλαμβάνομαι την ταραχή του και εξηγώ την προσωπική επίθεση εναντίον μου».

«Με συγκεκριμένη ερώτησή μου στις 5-3-2012 -η οποία και επισυνάπτεται- αποκάλυψα ότι το Υπουργείο Οικονομικών προωθούσε την εξαίρεση από το PSI, χωρίς καμία πειστική εξήγηση, ομολόγων ύψους 7,9 δις γεγονός που ωφελούσε συγκεκριμένες ελληνικές τράπεζες», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
«Υπό το βάρος των δημοσίων αντιδράσεων που προκάλεσε η καταγγελία μου, ο κ. Βενιζέλος αναγκάστηκε να κάνει “όπισθεν ολοταχώς”, αποδεχόμενος έμπρακτα την ουσία της καταγγελίας μου».

«Οι συκοφαντίες του κ. Βενιζέλου δεν με αγγίζουν. Η διαδρομή όλων μας στο δημόσιο βίο είναι γνωστή. Όλοι οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν ποιος έχει στήριξη από μεγάλα συμφέροντα και ποιος αγωνίζεται ενάντια στην κυριαρχία τους».

«Στις εντεινόμενες συκοφαντικές επιθέσεις του κ. Βενιζέλου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και ηγετικών του στελεχών, απαντά μια σοφή λαϊκή παροιμία: “Είπε ο γάιδαρος, τον πετεινό κεφάλα”», καταλήγει ο κ. Παπαδημούλης.
Keywords
Τυχαία Θέματα