Παρεμβαση του fimotro : λεβεντικο καλαματιανο τελοσ!!!

13:55 8/4/2013 - Πηγή: Fimotro

ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑΓράφει ο InsiderΠροειδοποιούμε εδώ και μήνες ότι χρειάζονται αποφασιστικά βήματα και ρωτάμε αν ο Αντώνης Σαμαράς έχει τελικά την στόφα του ηγέτη που χρειάζεται οτόπος. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις στο...
Ελληνικό Τραπεζικό σύστημα, το θέμα καθίσταται κεντρικό.Με τίτλο :
ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
: ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ!γράφαμε μεταξύ άλλων την 1η Μαρτίου (εδώ).
"...Ερώτημα 3ο: πιστεύει κανείς ειλικρινά ότι η Μέρκελ ελέγχει το παιχνίδι; ένα μικροατυχηματάκι όπως αυτό με τις εκλογές στην Ιταλία και φάνηκε πως ο Γερμανικός γίγαντας έχει πήλινα πόδια. 'Εχει και ένα σχεδόν πτωχευμένο τραπεζικό σύστημα το οποίο συντηρείται κυριολεκτικά από την κρίση, από τις μεταφορές κεφαλαίων από νότο προς βορρά και τις τεράστιες διαφορές επιτοκίων μεταξύ βορρά και νότου."
Μεσολάβησαν οι εξελίξεις στην Κύπρο αλλά κανείς δεν φαίνεται να παίρνει τα μηνύματα. Τι προτείναμε στον Πρωθυπουργό την 1η Μαρτίου:
" Μαζεύεις χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες όλους ανεξαιρέτως τους Πολιτικούς Αρχηγούς, από Παπαρήγα έως Μιχαλολιάκο, και ζητάς το απλό: να έρθουν μαζί σου στο Βερολίνο και να εξηγήσετε όλοι μαζί στην Μέρκελ ότι η ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα είναι ανεπίτρεπτη για Ευρωπαική χώρα και ότι το ξέσπασμα της γενικευμένης κοινωνικής βίας στην Ελλάδα είναι πρό των πυλών - μιά σπίθα αρκεί για να γίνει η ζημιά. Και όποιος νομίζει ότι η ζημιά θα περιοριστεί στην χώρα από όπου θα ξεκινήσει, δεν έχει ιδέα από μεταπολεμική Ευρωπαική Ιστορία."
Ζητάτε όλοι μαζί λοιπόν από την Μέρκελ τα ακόλουθα:
"Με βάση τις επιτυχίες που έχουν σημειωθεί στην μείωση του ελλείματος, αναστολή πληρωμής τοκοχρεολυσίων στο σύνολό τους έως ότου επιτευχθούν τρείς συνεχόμενες χρονιές θετικού ρυθμού ανάπτυξης. Που βρούν οι Γερμανοί τα λεφτά; για να μην δημιουργηθεί κακό προηγούμενο για τις άλλες χώρες με προβλήματα, τα χρήματα θα προέλθουν από άτοκο δάνειο από την Γερμανία ως επιστροφή του κατοχικού αναγκαστικού δανείου."
Και το ερώτημα που παραμένει επίκαιρο:
" Να αποδείξεις, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι έχεις πραγματικά τη στόφα του ηγέτη την οποία χρειάζεται ο τόπος. "
Θα επανέλθουμε μέσα από το Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα