Περι σχολιων συναδελφων για το τιμημα του champions league

23:07 20/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο InsiderΚαλοί συνάδελφοι επιβεβαιώνουν ότι : "Μια “εν εξελίξη διαπραγμάτευση” είναι αυτή της ΕΡΤ με την TEAM. Περιλαμβάνει τη μετάδοση του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα την Τετάρτη και την υλοποίηση της...
συμφωνίας με όρους που ακόμη δεν έχουν διατυπωθεί. Η πρόταση της ΕΡΤ ήταν για μείωση κατά 50% του τιμήματος, με
επιχείρημα την αντίστοιχη αφαίμαξη που επιχειρεί η Τρόικα, με υφαρπαγή του ανταποδοτικού τέλους κατά 25% (-75 εκατ. ευρώ) και τη μείωση του κόστους λειτουργίας της εταιρείας κατά 20% το 2012."
Το σχολιάκι στο τέλος τι το θέλουν;
"Δεν είναι σαφές αν η TEAM έχει αποδεχθεί την πρόταση. Τουναντίον, επειδή ορισμένοι ήδη “πανηγυρίζουν”, είναι πιθανό να υπάρξουν επιπλοκές σε όσα το μεσημέρι συζητήθηκαν. στο Ραδιομέγαρο με τους εκπροσώπους της TEAM"
Ε λοιπόν, να επαναλάβουμε ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ:
Η ΕΡΤ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ TEAM UEFA ΤΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ!, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ: ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
Τώρα ως προς το σχόλιο, ειναι ίδιου επιπέδου με την αναφορά ότι το επιχείρημα της ΕΡΤ ήταν η "υφαρπαγή του ανταποδοτικου τελους και η μείωση του κόστους λειτουργίας". Ναι, ακριβώς, και πήραν τα κλάμματα την TEAM UEFA και για να γλυτώσουν τα χαρτομάντηλα όλη την τριετία κόψαν ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
(... η ψυχαγωγία γύρω από την ΕΡΤ ειναι 24 ώρες την ημέρα 365 μέρες το χρόνο...)
Και ο εισαγγελέας οικονομικου εγκλήματος Γρηγόρης Πεπόνης σίγουρα θα συγκινηθεί και αυτός και θα προτείνει την απαλλαγή Ταγματάρχη, Στεφάνου και λοιπής ... ομάδας. Χαρτομάντηλα γρήγορα στο Εφετείο!!!
Το παλιό ρητό έλεγε: κανείς δεν πάει φυλακή στην Ελλάδα- και σε αυτό επαναπαυόντουσαν πολλοί και προχωρούσαν ασύδοτα.
Πρίν λίγες μέρες πέσαν οι πρώτες ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ στην σύγχρονη ιστορία της χώρας σε ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ!
Η μείωση του τιμήματος για το Champions League στο 50% απλά επιβεβαιώνει ότι το κατηγορητήριο Πεπόνη "για μή χρηστή διαχείριση" δημόσιου χρήματος ειναι καταπέλτης.
Και ναι, δικαιούμαστε να πανηγυρίζουμε γιατί ο ελληνικός λαός ΓΛΥΤΩΣΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
Τώρα γιατί κάποιοι δείχνουν να στεναχωριόνται και να περιμένουν επιπλοκές,... η απάντηση κρύβεται ... πιό πάνω
Keywords
Τυχαία Θέματα