Πέθανε η έλεν μακ ρόρι – πρωταγωνίστρια του peaky blinders

20:31 16/4/2021 - Πηγή: Fimotro

Πέθανε στα 52 της χρόνια η ηθοποιός Έλεν Μακ Ρόρι, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού, πρωταγωνίστρια της βρετανικής σειράς Peaky Blinders.

Την είδηση του θανάτου της επιβεβαίωσε ο σύζυγός της, επίσης ηθοποιός, Ντέμιαν Λούις. Όπως ανέφερε η ηθοποιός πέθανε στο σπίτι της πλημμυρισμένη από κύμα αγάπης από φίλους και οικογένεια. «Πέθανε όπως έζησε. Ατρόμητα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

H ανάρτησή του:

«Με ραγισμένη καρδιά ανακοινώνω πως μετά από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και ατρόμητη γυναίκα που είναι η Έλεν Μακ Ρόρι πέθανε

γαλήνια στο σπίτι, περιτριγυρισμένη από ένα κύμα αγάπης φίλων και συγγενών. Πέθανε όπως έζησε. Χωρίς φόβο. Θεέ μου, την αγαπάμε και ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στις ζωές μας. Έλαμπε τόσο πολύ…».

pic.twitter.com/gSx8ib9PY9

— Damian Lewis (@lewis_damian) April 16, 2021

Η γνωστή ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε τεράστιες επιτυχίες τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη, μεταξύ των οποίων στο Harry Potter, το James Bond (Skyfall) και τη δημοφιλή σειρά Peaky Blinders.

Helen McCrory made everything she was in better. Talent and screen presence beyond measure. What awful news. RIP ❤ pic.twitter.com/bqxfnVuQiQ

Amy West (@TV_amyy) April 16, 2021

The post Πέθανε η Έλεν Μακ Ρόρι – Πρωταγωνίστρια του Peaky Blinders appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα