Ποιος ελληνας πρωην μεγαλοεπιχειρηματιας... τρεμει;

10:03 31/1/2013 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Insider
Ακούμε ότι τώρα πιά τρέμει όταν ... μιλάει. Αλλοι το αποδίδουν σε οργανικό πρόβλημα. Αλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν πειραχτεί τα νεύρα του εξ' αιτίας της ... ξεφτίλας από την...
επερχόμενη υπαγωγή της πιό "ραδιοτηλεοπτικής" από τις εταιρείες του στο 'Αρθρο 99 - η από την εξέλιξη της άτακτης πτώχευσης.
Το Fimotro και ο Insider σας ενημερώνουν για την πραγματική
αιτία του ... τρέμουλου: είναι η εξέλιξη της έρευνας του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη και η επικοινωνία του με τις Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές που έφεραν στο φως την υπόθεση δωροδοκίας αξιωματούχων στα Σκόπια από 'Ελληνες.
'Ετσι εξηγούνται οι "διαδόσεις" ότι η Τρόικα έχει "στοχοποιήσει" τον συγκεκριμμένο Πρώην Μεγαλοεπιχειρηματία: η Τρόικα όντως θέλει να πάει φυλακή για παραδειγματισμό ένας επιχειρηματίας για παράνομες πρακτικές που στην 'Ελλάδα εθεωρούντο"πταίσματα" και περνούσαν ατιμώρητες. "Πταίσματα" τύπου ... δωροδοκίες εξωτερικού και ... εσωτερικού!
Τώρα, με τέτοια κεραμίδα να κρέμεται πάνω από το κεφάλι του, τι θέλει ο Πρώην Μεγαλοεπιχειρηματίας και μπλέκει και σε υποθέσεις που προκαλούν και άλλες ποινικές διερευνήσεις, όπως αυτή που διέταξε πρόσφατα ο Γρηγόρης Πεπόνης και αποκάλυψε το Fimotro στις 7.11.2012 για μιά ... ανάρμοστη σχέση εταιρείας του Πρώην Μεγαλοεπιχειρηματία με την ΕΡΤ; Εκτός αν η έλλειψη ρευστού οδηγεί σε παρόμοιες ιδιαίτερα ... "ριψοκίνδυνες" αποφάσεις.
Και ακόμη, γιατί Υπουργοί της Κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά - όπως ο αρμόδιος για την ΕΡΤ Σίμος Κεδίκογλου - θεωρούν ότι το να προσφέρουν αρμοδίως πολιτική κάλυψη σε "συνεργασίες", τις οποίες ερευνά ο Οικονομικός Εισαγγελέας, θα βοηθήσει την πολιτική τους σταδιοδρομία;
Και ειδικά "συνεργασίες" με Πρώην Μεγαλοεπιχειρηματίες που ερευνώνται για δωροδοκίες εξωτερικού και εσωτερικού.
Είναι απλά ... καλοπροαίρετοι ή μήπως κρύβεται κάτι περισσότερο;
Insider
ΥΓ1: Για να μη μείνουν σε κανέναν αμφιβολίες σε ποιά υπόθεση αναφερόμαστε, διαβάστε τα αποσπάσματα από την σχετική έκθεση του ΟΟΣΑ, όπου η στοχοποίηση του Πρώην Μεγαλοεπιχειρηματία είναι περισσότερο από εμφανής. Αρκεί βέβαια να ξέρει κανείς τον 'Ελληνα ιδιοκτήτη της Ελληνικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών πού έκανε την ... μπουγάδα. Γι αυτό εσείς πιστοί μας αναγνώστες διαβάζετε Fimotro και Insider!
ΥΓ2: Τα Αργύρια του Ιωάννη εδώ πληρώνονται
Keywords
Τυχαία Θέματα