Ποιος ξεπουλαει την πατριδα ;

21:13 13/8/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αποφασίστηκε λοιπόν και προχωράμε ακάθεκτοι σε γενικό ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας. Και πάνω στο σώμα της εξαθλιωμένης Ελλάδας, που στερείται για να την υπερασπιστούν τα νιάτα της, που θύματα μιας άνευ προηγουμένου ...
καλοστημένης πλεκτάνης, αναγκάστηκαν να ξενιτευτούν νωρίς και την παράτησαν βορά στα πεινασμένα κοράκια και τους γύπες που μυρίστηκαν ψοφίμι και τρέχουν.
Αλλά και όσοι έμειναν, ζαλισμένοι από την αυγουστιάτη ραστώνη και τα μπάνια του λαού, όταν συνειδητοποιήσουν αυτά που
θα έχουν αλλάξει χέρια στο άψε σβήσε, δε θα μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα.
Και ο διαθέτης πήρε την πρωτοβουλία να ξεπουλήσει τα '' καλά κομμάτια '', έτσι απλά, στα γρήγορα, χωρίς να μας ρωτήσει, εξάλλου για τη παραμονή μας στο ευρώ, μακάρι να είχαμε κι άλλα να δώσουμε. Τι κι αν ακούει διαφωνίες, τι κι αν όλα αυτά που τα δίνει κοψοχρονιά, δεν του ανήκουν, εκείνος πουλάει, απτόητος και σκορπά πλούτο στους επίδοξους μνηστήρες που επιλέγουν ότι είναι του γούστου τους, αφού το ξέρουν καλά πως είναι περίοδος εκπτώσεων, αγοράζουν πάμφθηνα, στο ένα, το δεύτερο δώρο.
Αφού αυτό θέλει η Τρόικα για να της αποδείξουμε ότι είμαστε αξιόπιστοι και φερέγγυοι, αυτό θα κάνουμε, αφού το ξέρουμε όλοι πια πως '' Euro ùber alles ''.
Keywords
Τυχαία Θέματα