Ο κολλητος του ρωσου σαββιδη προειδοποιει : ο παοκ δεν θα κατεβει στο νεο πρωταθλημα!...

14:32 4/4/2016 - Πηγή: Fimotro
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μη συμμετοχής του Δικεφάλου στο επόμενο πρωτάθλημα αν η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμείνει ως έχει σήμερα. Προφανώς, επειδή...
ξέρει ότι ο Ρώσος Σαββίδης δεν πρόκειται να επενδύσει σε κανένα
σοβαρό παίκτη και θα αγοράσει μόνο παλτά, Κυριάκος πουλάει οπαδιλίκι στην Θεσσαλονίκη που είναι ετοιμη να τον καρπαζώσει για τις επιπολαιότητες που λέει. Μιλώντας στον «Libero 107,4», ο Κυριάκος Κυριάκος σημείωσε ότι η αποχή του «δικεφάλου» από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό έφερε ένα ντόμινο εξελίξεων.
Παρόλο που δήλωσε αισιόδοξος λοιπόν ότι κάτι θα αλλάξει, σημείωσε ότι αν δεν έχει προχωρήσει τίποτα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, είναι πιθανό η ομάδα να μην κατέβει.
Κατά τ’ άλλα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε «πηγή διαφθοράς» την ΕΠΟ και αφού τόνισε ότι «οι Ολυμπιακοί ντρέπονται για τον τρόπο που χαρακτηρίζει η ομάδα τους τον Σαββίδη», σημείωσε ότι «καλά κάνουν και τον φοβούνται, αφού από εκείνον κινδυνεύουν να χάσουν τα προνόμια τους».
Σ.Σ. Fimotro : πως να πάει μπροστά το Ελληνικό ποδόσφαιρο με τέτοιους παράγοντες της πλάκας που δουλεύουν τον κόσμο και τους φιλάθλους τους;
Keywords
Τυχαία Θέματα