Πώς πέρασαν το βράδυ στη γαδα οι χρυσαυγίτες

Σήμερα ολοκληρώνεται το σήριαλ με την Εγκληματική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Οι καταδικασθέντες θα οδηγηθούν στο Εφετείο Αθηνών για να εκτελεστεί η απόφαση που εξέδωσε σε βάρος τους, χθες, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Στο Εφετείο θα γίνει η ταυτοποίηση όσων κρίθηκε ότι πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές. Στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα εκδώσει φυλακιστήρια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι καταδικασθέντες για την υπόθεση

της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής θα οδηγηθούν το πιθανότερο στις φυλακές Δομοκού, Τρικάλων και Μαλανδρίνου.

Το ενδεχόμενο μεταφοράς κάποιων εξ αυτών στις φυλακές Κορυδαλλού απομακρύνεται καθώς στο συγκεκριμένο πλέον σωφρονιστικό ίδρυμα κρατούνται υπόδικοι.

Στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ βρεθήκαν το βράδυ της Πέμπτης μετά από χρόνια μαζί, όλα τα μεγάλα κεφάλια, της εγκληματικής οργάνωσης, ο αρχηγός Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιωταρος, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, μαζί με 20 ακόμη καταδικασθέντες σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο χωρισμένο σε τέσσερα μέρη και υπό αυστηρή επιτήρηση.

Ορεξη για πολλές κουβέντες δεν είχε κανείς και μάλιστα δεν έδειξαν και ιδιαίτερη διάθεση να επικοινωνήσουν μεταξύ τους όταν βρέθηκαν κάποια στιγμή στον ίδιο χώρο. Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η παγωμάρα του Μιχαλολιάκου με το πάλαι ποτέ πρωτοπαλίκαρό του Κασιδιάρη.

The post Πώς πέρασαν το βράδυ στη ΓΑΔΑ οι Χρυσαυγίτες appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα