Που παει η μαριλιζα;

11:28 4/11/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Θωμάς Σίδερης
Η Μαριλίζα πετάχτηκε ν’ αγοράσει βελγικά σοκολατάκια από τη Grote Markt…
Η Μαριλίζα πάει να βγάλει από το φούρνο τα κουλουράκια πορτοκαλιού που τα έβαλε να τα ψήσει όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου την εμπιστεύτηκε για τη...
θέση του Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ στο Προεδρείο της Ένωσης Ευρωπαϊκών Σοσιαλιστικών Κομμάτων. Πρέπει να ήταν το 1989. (όταν έβαλε να ψήσει τα κουλουράκια).
Η Μαριλίζα πάει να βοηθήσει τον Γιώργο
Παπανδρέου στο Χάρβαρντ. Θα πλένει… θα σφουγγαρίζει… θα του απλώνει στο σχοινάκι τα σώβρακα. Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά.
Η Μαριλίζα πάει να πάρει έναν υπνάκο σε ένα από τα 84 κρεβάτια Μονάδων Εντατικής θεραπείας που εγκαινίασε ως υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Δεν πίστευε ποτέ ότι οι αυτόχειρες στην Ελλάδα από τη λαίλαπα των μέτρων θα ξεπερνούσαν τους 84. Αν ήξερε, θα έφτιαχνε -έτσι για πλάκα- 2.500 κρεβάτια νεκροτομείου.
Η Μαριλίζα πάει να γίνει εθελόντρια του ΕΣΥ. Ήταν κάποτε εθελόντρια του Πράσινου Ήλιου και από τότε άρχισε ο μακρύς δρόμος της καριέρας της: έγινε εθελόντρια του Ανδρέα, εθελόντρια ευρωβουλευτής, εθελόντρια βουλευτής, εθελόντρια του ΔΝΤ, εθελόντρια του Γιώργου. Ο εθελοντισμός κυλάει στο αίμα της.
Η Μαριλίζα πάει να φέρει ευρωομόλογα. Θα κάνει φασαρίες, θα κάνει ζημιές, θ’ αναποδογυρίσει τραπέζια, αλλά ευρωομόλογα θα φέρει. Πάρτε κόσμε!
Η Μαριλίζα πάει σε έναν από τους παράπλευρους δρόμους της Grand Place.
Η Μαριλίζα φωτογραφίζεται μπροστά από το άτακτο μπρούντζινο αγοράκι (ξέρει αυτή) την ώρα που κάνει σιντριβάνι-«πιπί». Είναι μόλις 60 εκατοστών…. Το αγοράκι, τι νόμιζες;
Εντάξει… είναι το ΠΑΣΟΚ. Επί Βενιζέλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα