Πρεμιερα σημερα στην ελλαδα για το νεο ipad

10:43 23/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Η τρίτη γενιά του iPad κάνει επίσημη πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή και στην ελληνική αγορά (όπως και σε άλλες 24 χώρες), μέσα από όλο το επίσημο δίκτυο των αλυσίδων λιανικής σε όλη την Ελλάδα, στα έξι καταστήματα των Apple Premium Reseller σε...
Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και από το δίκτυο των Apple
Authorised Reseller, και η Apple προσβλέπει σε θετική ανταπόκριση και του ελληνικού κοινού.
Ειδικότερα για την Ελλάδα, η εταιρεία εμφανίζεται συγκρατημένα αισιόδοξη, καθώς η οικονομική κρίση έχει πλήξει καίρια τα εισοδήματα, με αποτέλεσμα η ζήτηση να αναμένεται σαφώς μειωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα του iPad 2. Πάντως η εταιρεία υπόσχεται ότι αυτή τη φορά δε θα υπάρξουν τα προβλήματα διάθεσης που είχαν παρατηρηθεί στην πρεμιέρα του iPad 2, όπου η ζήτηση ξεπέρασε κατά πολύ τα διαθέσιμα κομμάτια.
Σημειώνεται ότι τις 3 πρώτες ημέρες κυκλοφορίας το νέο iPad (που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου) ξεπέρασε τα 3 εκατ. κομμάτια σε πωλήσεις στις 12 χώρες που κυκλοφόρησε αρχικά, ενώ σχηματίστηκαν ξανά οι γνωστές “ουρές” με ανυπόμονους υποψήφιους χρήστες που περίμεναν για πολλές ώρες έξω από τα καταστήματα που θα το διέθεταν, περιμένοντας να ανοίξουν τις πόρτες τους.
Η τιμή
Το νέο iPad θα είναι διαθέσιμο σε άσπρο και μαύρο χρώμα, σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 4G στα 16GB, 32GB και 64GB, ξεκινώντας από τα 509 ευρώ. Το iPad 2 θα συνεχίσει να διατίθεται στα 16GB, σε μοντέλα Wi-Fi και Wi-Fi + 3G, σε άσπρο και μαύρο χρώμα και σε τιμή από 429 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα