Προφυλακιστεος ο 41χρονος για το φονικο στο κορωπι

15:15 8/8/2016 - Πηγή: Fimotro
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος για το φονικό στο Κορωπί μετά την απολογία του στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πρόκειται για απόφαση εκδίκησης...
από το δικαστήριο, προσθέτοντας πως θα επανέλθει με τον 41χρονο με αίτηση αποφυλάκισης.

"Είναι κρίμα για τα παιδιά και για την κοπέλα που χάθηκε. Ο πατέρας της έφταιγε για όλα, εγώ είχα αποκαταστήσει τις σχέσεις μου με αυτή", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο 41χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τι υποστήριξε στην απολογία
του

"Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών και από τις φωνές τους έτρεξα στο σπίτι, αγκάλιασα τη σύζυγό μου χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των τραυμάτων της".

Με τα λόγια αυτά ο 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων άνοιξε την απολογία του στα δικαστήρια της Ευελπίδων για το φονικό στο Κορωπί.

Απκάλυψε ότι είχε αποκαταστήσει πλήρως τις σχέσεις του με την δολοφονηθείσα σύζυγό του και ότι διατηρούσε εξωσυζγική σχέση με την δράστη Νικολέτα Παπαϊωάννου με την οποία είχαν αποκτήσει δύο αβάπτιστα παιδιά.

Για την επίθεση με καραμπίνα στον πατέρα της δράστιδας δεν είχε σκοπό να τον σκοτωσει, γι' αυτό άλλωστε και τα τραύματα και αυτού και της συζύγου του ήταν ελαφρά και επιπόλαια. Σύμφωνα με την απολογία του χρησιμοποίησε το δίκανο του παππού του το οποίο είναι προπολεμικό, ενώ την ώρα του επεισοδίου βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
Keywords
Τυχαία Θέματα