Προγευμα εργασιας στο βενιζελο παρεθεσε το συμβουλιο διεθνων σχεσεων...

17:13 16/4/2013 - Πηγή: Fimotro
Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα,οι προοπτικές της κυβέρνησης συνεργασίας, καθώς και η κρίση στην Ευρωζώνη, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και την αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων (CFR)...
Τα μέλη της αντιπροσωπείας του CFR, με επικεφαλής τον πρέσβη Ρίτσαρντ Χάας,που πραγματοποιούν επίσκεψη στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, παρέθεσαν πρόγευμα
εργασίας προς τιμήν του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Βενιζέλος, στην αρχή της τοποθέτησής του, εξέφρασε τον «αποτροπιασμό» του για τα χθεσινά «δραματικά και προκλητικά γεγονότα» στη Βοστώνη και διατύπωσε τα αισθήματα φιλίας και συμπαράστασης του ελληνικού προς τον αμερικανικό λαό.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση, όπου αναφέρθηκαν, επίσης, στις ευρωατλαντικές σχέσεις όπως εξελίσσονται στο πλαίσιο της τρέχουσας οικονομικής και δημοσιονομικής κρίσης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επισημάνθηκε «ο ρόλος του ΔΝΤ, ο παραλληλισμός ανάμεσα στο ρόλο του ΝΑΤΟ και το ρόλο του ΔΝΤ σε σχέση αφενός μεν με την πολιτική ασφάλειας και άμυνας, αφετέρου δε με την οικονομική και νομισματική πολιτική και το ευρύτερο πλαίσιο της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας».

Τον κ. Βενιζέλο συνόδευαν στο πρόγευμα εργασίας ο εισηγητής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας Φίλιππος Σαχινίδης και η γραμματέας του Τομέα Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Μανωλοπούλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα