Προς (α)φιμωτρο δηθεν εκβιαζομενο σιμο κεδικογλου

00:41 15/3/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο InsiderΔεν νομίζεις ότι δηλώσεις του τύπου "δεν πληρώνω νταβαντίσκους, δεν θα με φιμώσει κανένα φίμωτρο" γελοιοποιούν την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που δήθεν εκπροσωπείς; Θα 'θελες να μας...
πεις ποιος σε φίμωσε;
Τριάντα μέρες σου ζητάγαμε (εδώ), να δώσεις απαντήσεις για τα όργια σπατάλης με μισθούς 4.000 ευρώ το μήνα (εδώ), για τις "χορηγίες" που απόλαυσες στις προεκλογικές σου δάπάνες προβολής με λεφτά της ΕΡΤ (εδώ) και για
τη ληστεία δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος της ΕΡΤ μεσω των Αθλητικών και του Δορυφορικού (εδώ).
Και συ επέλεξες την ΑΥΤΟΦΙΜΩΣΗ.
----------------------------------
Αντί να πράξεις ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, να στείλεις όλους τους υπαίτιους στον Εισαγγελέα, όχι μόνο βγάζεις πριν είκοσι μέρες δήλωση του τύπου "δεν πληρώνω νταβαντίσκους, δεν θα με φιμώσει κανένα φίμωτρο" αλλά και ... δεν μας την στέλνεις να την δημοσιεύσουμε και φυσικά να σου απαντήσουμε ΔΕΟΝΤΩΣ.
----------------------------------
Σε ενόχλησε φυσικά ότι το ΕΘΝΟΣ αναδημοσίευσε τις καταγγελίες του Fimotro και πρόσθεσε και δικά του στοιχεία(εδώ), όπως είχαν κάνει πριν ΤΑ ΝΕΑ(εδώ) και ΤΟ ΒΗΜΑ, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και να διατάξει τη διενέργεια Εισαγγελικής έρευνας την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Χ. Τζώνης (εδώ).
Και αντί να απαντήσεις επί της ουσίας το παίζεις Αφίμωτος και δήθεν "εκβιαζόμενος"!!!
----------------------------------
Επειδή απ' ότι φαίνεται πολύ σύντομα το Υπουργείο θα το βλέπεις με κυάλια, ας πάμε και στο θέμα των προεκλογικών δαπανών σου και της υποχρέωσης σου να τις δηλώνεις στο σύνολο τους.
Έχεις την καλοσύνη να μας προιδεάσεις τι θα απαντήσει ο Μανούσος Καμπανέλλης στον Ανακριτή όταν τον ρωτήσει:
"εχουν κοπεί τιμολόγια για την φιλοξενία του Αφίμωτου διαδικτυακού τόπου www.kedikoglou.gr από την εταιρεία Μ.Ι.Καμπανέλλης και ΣΙΑ ΟΕ στην οποία είστε μέτοχος με 99%, τα τιμολόγια έχουν εξοφληθεί μέσω Τραπέζης, ΦΠΑ έχει πληρωθεί και πως συσχετίζεται αυτό με την πρόσληψη σου ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων στην ΕΡΤ με μισθό 3.500 ευρώ το μήνα;(εδώ).
Keywords
Τυχαία Θέματα