Προς εξεταση η προσωρινη διακοπη της ποινης του σαββα ξηρου...

16:33 19/7/2012 - Πηγή: Fimotro
Στο αυτόφωρο δικαστήριο του Πειραιά θα εξεταστεί, χωρίς την παρουσία του ίδιου, αλλά με την παρουσία των δικηγόρων του, εκ νέου, η προσωρινή διακοπή της ποινής του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας και ως προς το σχετικό αίτημα της ...
ΕΛΑΣ , η νοσηλεία, αλλά και η φρούρηση του να γίνουν σε άλλο νοσοκομείο και όχι στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, όπου
και μεταφέρθηκε χθες , με άκρα μυστικότητα, από τις φυλακές Κορυδαλλού, με σκοπό να υποβληθεί σε οφθαλμολογική επέμβαση σήμερα.
Η ΕΛΑΣ για λόγους ασφαλείας είχε ζητήσει με έγγραφο της από τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πειραιά να μη γίνει η μεταγωγή και φρούρηση του κρατουμένου στο ΑΧΕΠΑ, προτείνοντας εναλλακτικά, άλλα νοσοκομεία, όπως το '' Παπαγεωργίου '' και το '' Ιπποκράτειο ''.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του ο Σάββας Ξηρός έχει υποστεί ολική απώλεια όρασης στο ένα μάτι, ενώ στο άλλο η όραση του έχει περιοριστεί σημαντικά.
Παράλληλα, έχει σοβαρό πρόβλημα ακοής, ενώ ένα μικρόβιο, που προσέβαλλε τον οργανισμό του στις φυλακές, του έχει προκαλέσει σοβαρά οιδήματα στα πόδια.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Σάββας Ξηρός εκτίει ποινή κάθειρξης 5 φορές ισόβια και 25 χρόνια για συμμετοχή στη δράση της '' 17 Νοέμβρη ''.
Keywords
Τυχαία Θέματα