Προσεγγιση 5 διαγραφεντων του πασοκ με την δημαρ

07:17 17/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς βρέθηκαν το μεσημέρι βουλευτές που διαγράφηκαν από το ΠΑΣΟΚ μετά την καταψήφιση του νέου μνημονίου και του PSI όπου και είχαν συνάντηση με τον Φώτη Κουβέλη σε «θετικό» κλίμα. «Παρουσιάστηκαν αυτοβούλως» την Παρασκευή στον...
Φώτη Κουβέλη οι κ.κ. Ηλ. Θεοδωρίδης, Ιω. Αμοιρίδης, Ιω. Μιχελογιαννάκης, Γ. Παπαμανώλης και Τσετίν Μουχαμέρ Μάντατζη, πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
που διαγράφηκαν μετά το «όχι» στο νέο Μνημόνιο και το PSI.
Οι παραπάνω (μαζί με τον Θ.Παραστατίδη που δεν συμμετείχε) είχαν εκδόσει κοινή διακήρυξη τον Φεβρουάριο και με νέα τους κοινή πρωτοβουλία πήγαν στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς το πρωί της Παρασκευής.
Πηγές από την ΔΗΜΑΡ είπαν ότι το κλίμα που επικράτησε στη συζήτηση με τον Φώτη Κουβέλη ήταν «θετικό» και το κόμμα δεσμεύτηκε να απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας αφού το θέμα συζητηθεί στη βάση και τα κομματικά όργανα.
Σχετική ανακοίνωση πάντως προδιαθέτει θετικά, καθώς όπως αναφέρει υπήρξε ταύτιση απόψεων σε κεντρικά πολιτικά ζητήματα. Μάλιστα, επεκτάθηκε και σε πιο εξειδικευμένα θέματα, καθώς «αναζητήθηκαν κοινές προγραμματικές θέσεις στο πλαίσιο της συγκρότησης του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού».
Keywords
Τυχαία Θέματα