Προθεσμια για την τριτη ελαβαν οι 3 συγκατηγορουμενοι του τσοχατζοπουλου

08:57 13/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν από τον ειδικό ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου, οι οποίοι συνελήφθησαν τη Μεγάλη Τετάρτη. Πρόκειται για τους...
Γιώργο Σαχπατζίδη (επιχειρηματία), Νίκο Ζήγρα (εξάδελφο του πρώην υπουργού, δικαιούχο offshore εταιρείας) και Ευφροσύνη Λαμπροπούλου (λογίστρια, εκπρόσωπο offshore
εταιρειών).

Εν τω μεταξύ, ενώπιον του ανακριτή απολογήθηκε ο τέταρτος εκ των συγκατηγορουμένων του κ. Τσοχατζόπουλου, Αστέριος Οικονομίδης, βασικός μέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας που ανακαίνισε το ακίνητο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και πούλησε ακίνητο στο Κολωνάκι στην Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Ο ίδιος παραδόθηκε στις δικαστικές αρχές καθώς είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του.

Ο Αστέριος Οικονομίδης, που κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, είναι βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία από την οποία αγόρασε ακίνητο, συγγενικό πρόσωπο του πρώην υπουργού.

Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία με τον πρώην υπουργό, που αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Οι τρεις που έλαβαν προθεσμία θα παραμείνουν κρατούμενοι στην Ασφάλεια μέχρι να οδηγηθούν εκ νέου στον ανακριτή.
Keywords
Τυχαία Θέματα