Πρωτοφανης διπλη τραγωδια στην πατρα...

09:01 20/3/2016 - Πηγή: Fimotro
Λίγες ώρες αφ’ ότου έδωσε μια απελπισμένη μάχη για να κρατήσει στη ζωή ...
έναν άνθρωπο, έχασε τη δική του ένας 46χρονος γιατρός, πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 8 και 10 χρόνων!

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο άτυχος Γιώργος Αναστόπουλος είχε εφημερία στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όταν ένα ασθενοφόρο μετέφερε από την περιοχή Σαγαίικα σε κωματώδη κατάσταση έναν 35χρονο από την Καλαμάτα
που είχε κάνει χρήση ηρωίνης. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές του να τον επαναφέρει, στάθηκε αδύνατο και έδωσε εντολή να διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου. Εκεί, όμως, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγο αργότερα, ταλαιπωρημένος και απογοητευμένος, ο 46χρονος γιατρός άφηνε και αυτός την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα της παλιάς εθνικής οδού.

Ο θάνατος του 35χρονου προκάλεσε οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών του τμήματος Κάτω Αχαΐας και της Ο.Π.Κ.Ε. στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Σαγαίικα, απ’ όπου φέρεται να είχε αγοράσει τη μοιραία δόση μαζί με έναν 31χρονο φίλο του και έκανε αμέσως χρήση. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν ως πωλητή της ηρωίνης έναν 41χρονο τσιγγάνο, σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών που είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο 41χρονος συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και της προμήθειας και εμπορίας ναρκωτικών. Μαζί του παραπέμπονται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών άλλοι δυο τσιγγάνοι ηλικίας 48 και 44 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στον καταυλισμό όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι τους και κατέσχεσαν 18 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και 920 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση ουσιών.
Keywords
Τυχαία Θέματα