ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

17:10 12/4/2011 - Πηγή: Fimotro
Το ενιαίο μισθολόγιο έχει στόχο να εξισορροπήσει τους μισθούς των υψηλόμισθων δημοσίων υπαλλήλων με αυτούς των χαμηλόμισθων είπε ο Γιαννης Ραγκούσης μιλώντας στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ. Όσον αφορά τις προσλήψεις στο...
Δημόσιο, ο υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε ότι το «ένα προς πέντε» δεν αλλάζει και
πρόσθεσε πως υπολογίζει ότι στο τέλος της τετραετίας θα έχουν φύγει 200.000 δημόσιοι υπάλληλοι. «Έτσι», συνέχισε, «η Ελλάδα θα έχει το μικρότερο αναλογικά αριθμό δημοσίων υπαλλήλων στην Ευρώπη και στον ΟΟΣΑ».
Για το θέμα των συμβασιούχων κατηγόρησε τη ΝΔ ότι λαϊκίζει, υπενθύμισε ότι ο νόμος ισχύει εδώ και ενάμιση χρόνο για όλους τους Έλληνες και δεν μπορεί να υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση για τους καταληψίες. Παράλληλα, σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους, ο κ. Ραγκούσης εμφανίστηκε αρνητικός για το θέμα των πρόωρων εκλογών.
Όπως είπε, η κυβέρνηση πήρε εντολή στις δημοτικές εκλογές, όπου όλη η αντιπολίτευση είχε δώσει αντιμνημονιακή διάσταση. Έχουμε μπροστά μας 2,5 δύσκολα χρόνια, κατέληξε ο κ. Ραγκούσης. Εν τω μεταξύ από τη Θεσσαλονίκη ο Γιωργος Καρατζαφέρης εκτίμησε ότι «σαφέστατα στο μυαλό του πρωθυπουργού είναι οι πρόωρες εκλογές».
Keywords
Τυχαία Θέματα