Ρεν: χρειαζεται πολιτικη βουληση για την υλοποιηση των μετρων

06:24 14/2/2012 - Πηγή: Fimotro

Να επιδείξει πολιτική βούληση ώστε να υλοποιηθούν τα μέτρα που προβλέπει το νέο πρόγραμμα διάσωσης, ενεργώντας προς όφελος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, συνέστησε στην ελληνική κυβέρνηση, ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν. Παράλληλα το Βερολίνο δια του...
εκπροσώπου της Άνγκελα Μέρκελ, χαιρέτησε την υπερψήφιση από το ελληνικό κοινοβούλιο του νέου μνημονίου.
Η εφαρμογή των μέτρων του νέου δανειακού προγράμματος είναι προτιμότερη για τους Έλληνες από μία άτακτη χρεοκοπία που θα είχε καταστροφικές συνέπειες για τον κοινωνικό ιστό της χώρας, είπε σήμερα ο Ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν.
Ταυτόχρονα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα θα δρομολογήσει εγκαίρως όλα τα αναγκαία μέτρα εν όψει της συνόδου του Eurogroup την Τετάρτη.Βερολίνο: Χαιρετίζουμε ιδιαιτέρως αυτή την ψηφοφορίαΤο Βερολίνο δια του εκπροσώπου της Ανγκελα Μέρκελ , Στέφεν Ζάιμπερτ χαιρέτισε την υπερψήφιση στη Βουλή του νέου μνημονίου. «Χαιρετίζουμε ιδιαιτέρως αυτή την ψηφοφορία που καταδεικνύει την καλή θέληση της Ελλάδας να προχωρήσει σε δύσκολες μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Άνγκελα Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ.Πρόσθεσε πως η Γερμανία δεν θέλει «εξοικονόμηση για την εξοικονόμηση», αλλά επιθυμεί «απελευθέρωση των παραγωγικών δυνάμεων της Ελλάδας».
Keywords
Τυχαία Θέματα