Σχεδιο ζωης για το τελος στουρναρα

14:22 29/8/2015 - Πηγή: Fimotro
Toυ Κάπα Σαρδάμ
Το «Ξεκάρφωμα» αποκαλύπτει όλο το απόρρητο σχέδιο της κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου για τη βίαιη… προσαρμογή του διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας κ. Γιάννη Στουρνάρα, μετά την άρνησή του να...
προσέλθει γονατιστός ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να
απολογηθεί για τη συμφωνία εξωδικαστικού συμβιβασμού, που υπέγραψε ως Σαμαρο-βενιζελικός υπουργός Οικονομικών.
Το σχετικό χριστιανικό μνημόνιο προέβλεπε την άφεση αμαρτιών της κορυφαίας μιζαδόρου εταιρείας, με αντάλλαγμα τη φοβερή υποχρέωσή της να παράσχει κάποιες υποτροφίες σε Έλληνες φοιτητές και να πραγματοποιήσει μερικά σεμινάρια κατά της διαφθοράς στους εν Ελλάδι υπαλλήλους της!
Το επιχειρησιακό πλάνο, που εκπονήθηκε από την κ. Πρόεδρο του ελληνικού κοινοβουλίου, σε μυστική σύσκεψη στα υπόγεια του Μεγάρου, προέβλεπε τα εξής:
Ολιγομελής Ομάδα του Ειδικού Τμήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον επιχειρησιακό αρχηγό της Λαϊκής Ενότητας κομαντάντε Πάνο Λαφαζάνη, ντυμένο με την αιματοβαμμένη στολή της ΟΠΛΑ (Οργάνωση Προστασίας Λαϊκού Αγώνα), θα φθάσει με μαύρα τζιπ έξω από τη βίλα του διοικητή - κάπου στα Βόρεια προάστια. Φορώντας τις μαύρες μάσκες τους και με τα όπλα προτεταμένα, θα σταματήσουν έξω από την πόρτα, φωνάζοντας την πολεμική ιαχή «ουάου!».
Αν ο απείθαρχος διοικητής αρνηθεί την εντολή του αρχικαπετάνιου της ΛΑ.Ε. να εξέλθει με υψωμένα τα χέρια και να παραδοθεί, τότε, χωρίς δισταγμό, οι κομάντος θα σπάσουν την πόρτα με τσεκούρια της πυροσβεστικής .Αν η πόρτα δεν σπάει, θα της ανοίξουν τρύπα με πριόνι. Αν πάλι δεν ανοίγει, θα την ανατινάξουν με εκρηκτικό μηχανισμό. Κι αν και πάλι δεν ανατιναχθεί το σύμπαν, τότε θα χτυπήσουν το κουδούνι, γεγονός το οποίο εκτιμάται ότι θα ευαισθητοποιήσει τον ευγενικό διοικητή και καθηγητή να ανοίξει διάπλατα.
Αν όμως, παρ’ όλα αυτά, δεν δώσει σημεία ζωής, ο έχων το γενικό πρόσταγμα καπετάν Λαφαζάνης θα πάρει (ιδεολογική) φόρα, ώστε να επιπέσει με σφοδρότητα επί της πόρτας με το ένα πλευρό (το αριστερό). Οι σχεδιαστές της επιχείρησης εκτιμούν ότι, όσο θωρακισμένη και να είναι η πόρτα, δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην επαναστατική ορμή του ενός αγωνιστή!
Σε περίπτωση που ο κ. Στουρνάρας αποφασίσει να μην εμφανισθεί ενώπιόν τους στο χολ, το πρώτο πράγμα που έχουν να πράξουν, είναι να ανάψουν ένα φως. Ακολούθως, θα ερευνήσουν εξονυχιστικά σαλόνι, κουζίνα, τουαλέτα, βοηθητικούς χώρους, γραφείο, κρεβατοκάμαρα, σοφίτες, ντουλάπες και συρτάρια. Μόλις τον εντοπίσουν με τις πυτζάμες του –πιθανότατα σε κάποιο συρτάρι– θα τον δέσουν με σκοινί και θα τον μεταφέρουν εν πομπή στη Βουλή. Μπροστά δέκα μοτοσικλετιστές και πίσω τα κατάμαυρα τζιπ θα τον οδηγήσουν με χειροπέδες στην αναμένουσα επί του προεδρείου της Ανακριτικής Επιτροπής αγέρωχη κ. Κωνσταντοπούλου. Εκεί προβλέπεται ένα τελετουργικό, με την πρόεδρο να υπερυψούται της έδρας και να απευθύνεται με τα παρακάτω λόγια:
«Κατηγορούμενε! Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 210 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν είσθε διανοητικά ασθενής ή βλάκας, ώστε να αρνηθείτε να καταθέσετε ως μάρτυρας! Επειδή δεν είσθε βασιλόπαις ώστε να σας καλύπτει η προνομία για κατάθεση κατ’ οίκον, σύμφωνα με το άρθρο 214! Προδήλως δε δεν είσθε ούτε αρχιερέας, άρα δεν σας αφορά το άρθρο 215 για εξέταση στη Μητρόπολη, δια ταύτα σας επιβάλλω προκαταβολικά, για να είμαι σίγουρη, την επαναστατική ποινή του θανάτου!».
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ (με αναπάντεχο –για σημιτικό εκσυγχρονιστή– θάρρος): Δηλαδή θα αποφύγω τη διαδικασία της ανάκρισης από σας;
ΖΩΗ (άτεγκτη): Το μόνο ελαφρυντικό που δύναμαι να σας αποδώσω, είναι η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο του τέλους σας: Θέλετε να αποχωρήσετε από τον καπιταλιστικό αυτό κόσμο δια του κώνειου ή δια του σταυρικού θανάτου;
ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Όπως νάναι Εξοχοτάτη, φτάνει να γλυτώσω την πολύωρη κατάθεση ενώπιόν σας!
(AΠΟ ΤΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ …ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΚΥΡΙΑΚΟΥ, 29- 30/ 8/ 15 )
Keywords
Τυχαία Θέματα