Σχετικα με αναρτηση "απλως ευφυησ"

15:50 8/5/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μιχάλης Κριτσωτάκης
Aγαπητό Fimotro,
Είναι όντως αξιοθαύμαστο πως τόση ανάλυση, ιστορική γνώση, σωστά ελληνικά και ευφυία σκαλώνει εντελώς σκουριασμένα στην πράξη, στην παραγωγή πραγματικού έργου για το Λαό μπροστά στο φόβο του χασίματος του άνετου αστικού...
βολέματος που διακατέχει την μπίζνα "Σπίτι του Λαού".
Λες και υπάρχει ακόμα ο μπαμπάς-μπαμπούλας ΕΣΣΔ που απαγορεύει την ανάπτυξη του αγαπητού παιδιού ΚΚΕ άνω του 10% όπως συμφωνήθηκε στη Γιάλτα
πριν σχεδόν 60 χρόνια γιατί ανήκωμεν εις την Δυτικήν Σφαίρα επιρροής.
Απορώ οργισμένα γιατί συμμετέχουν στο Αστικό σύστημα όποτε τους βολεύει (απολύσεις της Τυποεκδοτικής/902 τους φάμπρικας, ωραία κρατική χρηματοδότηση) και το καταγγέλουν όποτε τους βολεύει επίσης, λέγοντας πως μόνο αυτοί κατέχουν την πραγματική γνώση, το Φως το Αληθινόν και δεν παίζουν κανέναν άλλο στο παιχνίδι που μόνο αυτοί έχουν στην ντουλάπα με τους σκελετούς.
Τώρα που η Ιστορία τους φέρνει προ των ευθυνών τους (αλλά με το ρίσκο να χάσουν το ωραίο βόλεμα τους στο τσαρδάκι που τους χτίσανε χωρίς αμοιβή και με πολλή ελπίδα φουκαράδες μεροκαματιάρηδες για τα παιδιά τους)
αν δεν θέλουν να κυβερνήσουν, να τσακιστούν στο αγώνα στο δρόμο έξω από τη Βουλή και να αφήσουν κάποιον ώριμο να αναλάβει ευθύνες γιατί σε λίγο θα πάρουμε πάλι τα ντουφέκια αλλά θα φροντίσουμε να καθαρίσουμε πρώτα από όλα τους βολεμένους προδότες της λαϊκής βούλησης.
Σ.Σ. (...εμένα προσωπικά το ΚΚΕ μου θυμίζει το Βατικανό με τους καρδιναλίους του, τον Πάπα του και το συμπαγές μπλοκ πιστών που πιστεύει και δεν ερευνάει. Βολεμένη και όμορφη μπίζνα, καλοί μόνο στο ασχολούνται με νεκραναστάσεις Ζαχαριάδηδων και τα τοιαύτα).
Keywords
Τυχαία Θέματα