ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

23:07 19/5/2011 - Πηγή: Fimotro
Το Σώμα των ενόρκων απήγγειλε σήμερα επίσημα το κατηγορητήριο εναντίον του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που διατυπώθηκαν εναντίον του από μια καμαριέρα ξενοδοχείου, ανακοίνωσε σήμερα η Εισαγγελία.O Nτομινίκ Στρος-Καν...

«έχει πολλούς λόγους να διαφύγει εάν αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση» δήλωσε ο αμερικανός εισαγγελέας, απορρίπτοντας τη θέση της υπεράσπισης ότι ο κ. Στρος-Καν είναι
ένας «σεβαστός άνθρωπος» που δεν θα επιχειρήσει να διαφύγει εάν η δικαιοσύνη αποφασίσει να τον αφήσει ελεύθερο με εγγύηση.
Η σύζυγος του Ντομινίκ Στρος Καν, Αν Σινκλέρ, συνοδευόμενη από μια από τις κόρες του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, έφτασε το σήμερα το απόγευμα (τοπική ώρα) στο δικαστήριο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη για να παραστεί στην ακρόαση της αίτησης για αποφυλάκιση του συζύγου της, δήλωσε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.
Και οι δύο κάθισαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, μπροστά από περίπου εκατό δημοσιογράφους, και η Αν Σινκλέρ κρατούσε το χέρι της κόρης του DSK στο δικό της.
Και οι δύο γυναίκες ήταν εμφανώς συγκινημένες, ενώ η κόρη του Στρος-Καν ανέπνεε βαριά για να μην κλάψει.
Ο δικηγόρος του κ. Στρος-Καν, Ουίλιαμ Τέιλορ, ήταν επίσης παρών.
Keywords
Τυχαία Θέματα