''σε πανικο ο ε.βενιζελοσ''...

Για «υβριστικό αμόκ» του Ευ. Βενιζέλου εναντίον όσων ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δ. Παπαδημούλης, σχολιάζοντας...
την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.
Όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», η συμπεριφορά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης φανερώνει «ένα
πλεόνασμα πανικού», καθώς «παρέλαβε ένα ΠΑΣΟΚ του 20% περίπου, που μετά πήγε στο 12% και τώρα οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν γύρω στο 5%».
«Μόνο που δεν του φταίει γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ. Φταίει ότι έχει μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε συνιστώσα της υπερ-δεξιάς ΝΔ και ο κόσμος που νιώθει προδομένος από την πορεία του είναι ο πρώτος που μας τραβάει από το μανίκι για να μη γίνουμε ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε.
Παρατήρησε ακόμη ότι ακόμη και μέσα στην Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, αρκετοί ασκούν κριτική στον κ. Βενιζέλο, ο οποίος «τα αντιμετωπίζει όλα αυτά υβρίζοντας και επιτιθέμενος στο ΣΥΡΙΖΑ».
Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ περί «εκτσογλανισμού» της κοινωνίας, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε ότι «η πρώτη του αντίδραση ήταν ‘κοίτα ποιος μιλάει', ενώ τα σχόλια των πολιτών από χθες είναι ‘όταν σας αποκαλεί τσογλάνια ο Βενιζέλος, να το εισπράττετε περισσότερο ως έπαινο’».
«Εμείς πάντως δεν έχουμε καμία προσωπική βεντέτα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ούτε είναι στόχος μας η εξαφάνιση του κόμματός του», συμπλήρωσε.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε μάλιστα ότι το επόμενο διάστημα «θα πρέπει να περιμένουμε κλιμάκωση των επιθέσεων με βρώμικα μέσα και από τη ΝΔ και από το ΠΑΣΟΚ» σε βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθώς όπως είπε, «σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να έχει πάρει κεφάλι, όχι μόνο στην πρόθεση ψήφου αλλά και στην παράσταση νίκης».
Keywords
Τυχαία Θέματα