''σε στρατηγικο αδιεξοδο ο συριζα''...

Με δριμεία κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε ο Ευ. Βενιζέλος στα συνεχιζόμενα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την υπόθεση των υποβρυχίων...

Μιλώντας στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο Ευ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ
και προσωπικά τον Αλ. Τσίπρα ότι βρίσκονται «σε απόλυτο αδιέξοδο» και ότι δεν έχουν να πουν τίποτα».
Επέκρινε ακόμη τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «γλείψιμο» στο εξωτερικό, σε αντίθεση με τη στάση που κρατάει στο εσωτερικό, ενώ έκανε λόγο για «αριθμητικά αδικαιολόγητη λογική εφόδου» του ΣΥΡΙΖΑ «για την κατάληψη της εξουσίας», για ένα «ντου», που, όπως είπε, ποτέ δεν έγινε, «γιατί αντιστάθηκε το ΠΑΣΟΚ που ήθελαν όλοι να κανιβαλίσουν». Σημείωσε μάλιστα πως ούτε τον Σεπτέμβριο ούτε τον Οκτώβριο ήρθαν οι «φωτιές» που προσδοκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και πως γι' αυτό επανέρχεται τώρα «με επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ», κάτι που συνιστά «πολύ μεγάλο λάθος».

Ευ. Βενιζέλος: Σε στρατηγικό αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «προσβλητική» προς την κοινωνία, την «απροκάλυπτη επένδυση στο σενάριο της καταστροφής και την απειλή προς καθέναν που εμφανίζεται να βοηθήσει και να επενδύσει», κάνοντας λόγο επίσης για «χυδαία υπονόμευση των προσπαθειών για ανάπτυξη και απασχόληση». Επανέλαβε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ δεν συμφωνεί με τη θεωρία των δύο άκρων, αλλά ότι είναι υπέρ της θεωρίας «του ενός άκρου», που «είναι η βία από οπουδήποτε κι αν προέρχεται» και πρόσθεσε ότι εξανίστανται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επειδή, όπως είπε, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για ονομαστική ψηφοφορία «τους ανάγκασε, όχι όλους, να ψηφίσουν την πρόταση για την αναστολή της χρηματοδότησης».
Πηγή: ΑΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα