''σημα κινδυνου'' εκπεμπει η κοε...

Στα σωματεία θα μετακυλιστεί σημαντικό τμήμα των δαπανών για τη διοργάνωση πρωταθλημάτων και αγωνιστικών δραστηριοτήτων, ...
όπως προκύπτει από την επιστολή που απέστειλε στα μέλη της η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Με τον προϋπολογισμό της ΚΟΕ για το 2014 να ανέρχεται σε περίπου 1.2 εκατ. ευρώ, το Δ.Σ. γνωστοποίησε ότι αδυνατεί να καλύψει τη διεξαγωγή πρωταθλημάτων και αγώνων σε συλλογικό επίπεδο.
«Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την Πολιτεία ... που με
τις πράξεις της ουσιαστικά "τελειώνει" τον Ελληνικό Αθλητισμό» επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην επιστολή, με την ΚΟΕ να ζητεί «να σταματήσουν η καπηλεία, τα προσωπικά και πολιτικά πάθη ορισμένων, γιατί δεν χωρούν τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές σήμερα στον Αθλητισμό».
Η Ομοσπονδία ισχυρίζεται ότι χρειάζεται 900.000 ευρώ για τις διοικητικές δαπάνες (μαζί με τις αμοιβές των ομοσπονδιακών προπονητών και του υπόλοιπου προσωπικού που στελεχώνει τις εθνικές ομάδες) και επισημαίνει ότι πρέπει να συντηρήσει 21 Εθνικές ομάδες στα συνολικά έξι αθλήματα που καλλιεργεί.
Η εξέλιξη αναμένεται να έχει βαριές συνέπειες στη διοργάνωση αγώνων και πρωταθλημάτων, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του υγρού στίβου βρίσκονται σε οικτρή οικονομική κατάσταση και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα