ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΣΤΙΒ ΤΖΟΜΠΣ

23:26 7/10/2011 - Πηγή: Fimotro
Έτσι κι αλλιώς, ήταν ένα δύσκολο έργο. Στις 4 Οκτωβρίου, η Apple οργάνωσε μια συνέντευξη Τύπου για να εγκαινιάσει το τελευταίο μοντέλο του iPhone. Ο Τιμ Κουκ, νέος πρόεδρος της εταιρείας, και οι συνεργάτες του παρουσίασαν με άψογο επαγγελματισμό...
τα γνωρίσματα αυτού του μοντέλου.

Ήταν όμως αναπόφευκτο να γίνουν συγκρίσεις ανάμεσα στη δική του προσέγγιση και τον τρόπο με τον οποίο παρουσίαζε τα προϊόντα της εταιρείας
ο Τζομπς, μετατρέποντας αυτές τις συνεντεύξεις τύπου σε εμπειρίες σχεδόν θρησκευτικού χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση του θανάτου του Τζομπς που εκδόθηκε την επόμενη ημέρα μετέτρεψε την απογοήτευση σε βαθιά θλίψη.

Πολλοί τεχνολόγοι έχουν χαρακτηριστεί οραματιστές. Αν όμως κάποιος αξίζει αυτόν τον χαρακτηρισμό -σημειώνει το περιοδικό Economist-, είναι ο Τζομπς.

Τη δεκαετία του '70, όταν κανείς δεν πίστευε ότι οι υπολογιστές μια μέρα θα κυριαρχούσαν, ήταν από τους πρώτους που αντιλήφθηκε τη σημασία της πώλησης υπολογιστών σε καθημερινούς ανθρώπους.

Αρκετά αργότερα, υπό τη διεύθυνσή του, η Apple θα μετατρεπόταν από μια επιχείρηση στα πρόθυρα της χρεοκοπίας σε μια εταιρεία που αναμόρφωσε ολόκληρες βιομηχανίες και έκανε τους ανταγωνιστές της να γονατίσουν. Στη διαδρομή, ο Τζομπς υπήρξε επίσης ένας από τους συνιδρυτές της Pixar και έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος της Ντίσνεϊ.
Keywords
Τυχαία Θέματα