Σταματης κραουνακης: h eμφανιση του στη βουλη και οι απειλες για τη ζωη του...

Ο Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε συνέντευξη και απάντησε στα όσα είχαν ακουστεί στο παρελθόν σχετικά ...
με την εμφάνιση του στη Βουλή, όταν τον είχε καλέσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή ελέγχου του χρέους. «Πήγα γιατί με κάλεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου,
την οποία εκτιμώ ιδιαίτερα. Συνήθως κυκλοφορώ ως σούργελο με κάτι φαρδιές φόρμες. Εκεί λίγο υποτίθεται ότι πρόσεξα. Πιστεύω ότι δεν ενόχλησε το ότι δεν πήγα με κοστούμι στη Βουλή, ενόχλησε ότι πήγα».

Ο συνθέτης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ant1 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις δηλώσεις του για τη Βόρειο Ελλάδα που είχαν προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Ο δημιουργός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο παρελθόν: «Ήρθε φίλος από τη Βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: "Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλάβαιναν την ελληνική πάνω από τη Λαμία"».

Σχετικά μ' αυτές του τις δηλώσεις είπε χαρακτηριστικά πως δεχόταν και απειλές κατά της ζωής του: «Οι Βορειοελλαδίτες δεν ήξεραν ότι είμαι ΠΑΟΚ. Βρίσκει πολλά το σύστημα όταν θέλει να σου ρίξει πιστολιές στα πόδια. Υπήρξαν στιγμές που έφαγα πολλά σκουπίδια. Κυκλοφορώ τόσο εκτεθειμένος που είναι πάρα πολύ εύκολο να με φάνε. Η αδελφή μου είπε να πάρω σεκιούριτι. Μίλησα με κάποιον άνθρωπο, αλλά το ακύρωσα μετά από λίγο».
Keywords
Τυχαία Θέματα