ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΑ 1,663 ΕΥΡΩ Η ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ

Στα επίπεδα της χθεσινής ημέρας διαμορφώνεται η μέση τιμή της αμόλυβδης, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του παρατηρητηρίου τιμών του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας. Συγκεκριμένα, η μέση τιμή σήμερα...
(με τιμοληψίες από 4.796 πρατήρια πανελλαδικά) είναι 1,663 ευρώ, έναντι 1,664 ευρώ χθες.

Ωστόσο αρκετοί καταναλωτές πλήρωσαν τη βενζίνη έως και 35 λεπτά ακριβότερα το λίτρο καθώς πολλά πρατήρια ξέμειναν από απλή αμόλυβδη και διέθεταν στους οδηγούς μόνο βενζίνη 100 οκτανίων η τιμή της οποίας κλιμακώνεται μέχρι 2 ευρώ το λίτρο.

Από το πρωί έχουν σχηματισθεί
ουρές σε πρατήρια καυσίμων από καταναλωτές που έσπευσαν να εφοδιαστούν με καύσιμα φοβούμενοι ότι η απεργία στα διυλιστήρια, που ξεκίνησε σήμερα, θα προκαλέσει έλλειψη. Πηγές της αγοράς ανέφεραν ότι ο εφοδιασμός των πρατηρίων γίνεται κανονικά από τις εγκαταστάσεις των περισσότερων εταιριών εμπορίας και ότι δεν υπάρχει άμεσο πρόβλημα στην αγορά.

Πρόσθεταν πάντως ότι η τροφοδοσία με καύσιμα, τόσο από τα εγχώρια διυλιστήρια όσο και από εισαγωγές θα διακοπεί εφόσον πραγματοποιηθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν ανακοινώσει οι τελωνειακοί υπάλληλοι για την ερχόμενη εβδομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα