Στη σεντρα ...

10:03 17/4/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Ο Ά.Τσοχατζόπουλος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στον Κορυδαλλό. Οι δικαστικοί λειτουργοί έκαναν το καθήκον τους, έστω και σε μια '' ύποπτη '' κατά πολλούς χρονική στιγμή. Μεγαλύτερη όμως σημασία...
έχει το να δούμε αν αυτή η ''αυτοκάθαρση '' που επιχειρείται από το πολιτικό μας σύστημα θα συνεχιστεί ή αν όλο αυτό που παρακολουθούμε από τη Μ. Τετάρτη θα σταματήσει εδώ.
Όλοι ξέρουμε ότι ο πρώην ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ
είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου και καλό θα ήταν, χωρίς άλλες '' καθυστερήσεις '', να δούμε τι κρύβεται κάτω από αυτό. Δεν ξεχνάμε ότι ο Π. Μπεγλίτης σε ραδιοφωνική συνέντευξη το 2010 είπε ότι '' γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες ''. Περιμένουμε όμως ακόμα τον εισαγγελέα που θα ζητήσει διευκρινήσεις για το ποιους εννοούσε, καθώς σίγουρα δεν αναφερόταν μόνο στον Α.Τσοχατζόπουλο. Έχουμε όμως και τις ομολογίες Μαντέλη και Τσουκάτου, στη Βουλή και μπροστά στις κάμερες αντίστοιχα, για χρήματα που από μίζες βαφτίστηκαν προεκλογικές χορηγίες και πάλι μείναμε εκεί. Αλλά και άλλα ονόματα, όπως αυτό του Αριστοτέλη Παυλίδη, που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος χωρίς περαιτέρω διερεύνηση.
Σίγουρα λοιπόν αν κάποιος εισαγγελέας αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά θα βγουν και άλλα στο φως. Απλά, ας σκεφτούμε όλοι μας ποιος κάλυπτε όλα αυτά τα χρόνια αυτούς που έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι και ποιες είναι οι δικές τους ευθύνες. Γιατί αυτοί όλοι που σήμερα προσπαθούν να μας πείσουν ότι προέρχονται από παρθενογένεση, είναι ακριβώς οι ίδιοι που συγκυβερνούσαν στα διάφορα υπουργεία με αυτούς που ας ελπίσουμε ότι έχουν ήδη αρχίσει να βγαίνουν στη σέντρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα