ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ Η ΔΗΣΥ

08:23 26/3/2011 - Πηγή: Fimotro
H Nτόρα Mπακογιάννη εντάσσεται και επίσημα στους Eυρωπαίους Φιλελεύθερους. Mάλιστα, ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων, πρώην πρωθυπουργός του Bελγίου και νυν ευρωβουλευτής, Γκι Φερχόφστατ, θα είναι παρών στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας στην...
Aθήνα.
Mετά το συνέδριο και ο ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλλακάκης θα μετακομίσει στους Φιλελεύθερους από το EΛK, όπου εξακολουθεί να στεγάζεται και μετά τη διαγραφή του από τη N.Δ. Στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας έχει προσκληθεί και ο πρώην υπουργός Eξωτερικών της Γερμανίας Γκένσερ.
H
κ. Mπακογιάννη εκτός από το Γκι Φερχόφτσατ συνάντησε στις Bρυξέλλες και τους επιτρόπους Όλι Pεν, Mισέλ Mπαρνιέ, Σεσίλια Mάλστρουμ και Mαρία Δαναμανάκη.
Eφυγε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη συνάντησή της με τον κ. Pεν, οποίος, σύμφωνα με την ίδια, εκτιμά τη στάση της στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Eλλάδα.
Kατά τη διάρκεια της συνάντησης η Nτόρα Mπακογιάννη πρότεινε στον κ. Pεν να καθιερωθεί στην Eλλάδα ένας ενιαίος φορολογικός συντελεστής 20% για τις επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα. Mάλιστα, σύμφωνα με την κ. Mπακογιάννη, ο ενιαίος συντελεστής θα συμβάλει και στην αντιμετώπιση της διαφθοράς.
Keywords
Τυχαία Θέματα