Συνελαβαν για ψευδορκια τη συζυγο του δραστη της δολοφονιας στην αμφιαλη...

20:04 18/9/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Για ψευδορκία συνελήφθησαν η σύζυγος του δράστη της δολοφονίας του Π. Φύσσα στην Αμφιάλη και άλλη μια γυναίκα, γιατί στο πλαίσιο της έρευνας κατέθεσαν...
ψευδώς σχετικά με αντικείμενα που φέρεται ότι απομακρύνθηκαν από το σπίτι του δράστη.
Επιπλέον, συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων ο υπεύθυνος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά,
καθώς από τις έρευνες που έγιναν στους χώρους των γραφείων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.
Όπως επισημάνθηκε από την αστυνομία σχετικά με το περιστατικό χθες, η πρώτη ενημέρωση της έγινε στις 23:57:42, από άτομο που ενημέρωσε την Άμεση Δράση ότι 50 άτομα με ρόπαλα βρίσκονταν στην συμβολή των οδών Ιφιγενείας και Λ. Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι και κατευθύνονταν σε κατάστημα-καφετέρια με την ονομασία «Κοράλι». Στο σημείο έφτασαν δύο ομάδες ΔΙ.ΑΣ. με οκτώ αστυνομικούς, όπου διαπίστωσαν ότι εξωτερικά υπήρχαν περίπου 30 άτομα, κάποια εκ των οποίων έτρεξαν προς την οδό Τσαλδάρη.
Ακολουθώντας τους, οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν δύο άνδρες να συμπλέκονται, ο ένας εκ των οποίων ήταν αιμόρφυρτος, με τραύματα από μαχαίρι- ωστόσο, διατηρούσε ακόμα τις αισθήσεις του και υπέδειξε ως δράστη τον άλλο άνδρα, τον οποίο και οι αστυνομικοί συνέλαβαν, ενώ κατέσχεσαν το μαχαίρι.
Στη συνέχεια, στο σημείο μετέβησαν και άλλες δυνάμεις- συνολικά πάνω από 16 αστυνομικοί. Όπως προέκυψε, πριν την ενημέρωση των αρχών, είχε προηγηθεί εντός του καταστήματος ένταση ανάμεσα σε δύο παρέες, με έξι περίπου άτομα. Στη συνέχεια, βγήκαν έξω από το κατάστημα, όπου ήταν συγκεντρωμένα άλλα 20 άτομα. Ακολούθησαν φραστικές αντιπαραθέσεις, με τον δράστη να καταφτάνει στο χώρο με το αυτοκίνητό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα