Συνεντευξη τυπου θα δωσει ο ν.νικολοπουλος...

20:00 22/7/2012 - Πηγή: Fimotro
'' Υπηρετώ επί 38 χρόνια τη ΝΔ και ειδικά τώρα, σε αυτή την εποχή, οραματίζομαι ένα κόμμα ανοιχτό σε όλη την Ελλάδα, ανάχωμα, φωνή και εκφραστή της λαϊκής συνείδησης. Ένα κόμμα λειτουργικό, ζωντανό, ακόμα πιο δραστήριο,
που δε θα απολογείται απλώς έναντι της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά θα αντιπροτείνει, θα ζητά διορθωτικές κινήσεις, που θα συσπειρώνει τη βάση και θα είναι σε άμεση επαφή με το λαό. Εάν προτιμήσουμε ένα κόμμα '' ελέγξιμο '' ως προς την ηγετική του φόρμα και λειτουργία θα την πάθουμε σαν το ΠΑΣΟΚ.
Όμως το δίδαγμα του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ νωπό και κραυγαλέο'' δήλωσε ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος, με αφορμή την υποψηφιότητα του για τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
Ο κ. Νικολόπουλος , με την ευκαιρία της υποψηφιότητας του, θα παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις με βάση όλα τα παραπάνω και θα αποκαλύψει παράλληλα πρωτοβουλίες που θα αναλάβει προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 10.30 το πρωί, στο πολιτικό του γραφείο στην Πάτρα.
Θα δώσει επίσης στη δημοσιότητα έγγραφα που θα απαντούν στην επίθεση λάσπης που δέχτηκε μετά την παραίτηση του από Υφυπουργός Εργασίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα