Συριζαίος πρ. υπουργός χωρίζει για τα μάτια πολιτεύτριας

13:17 20/7/2020 - Πηγή: Fimotro

Μπορεί στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ να πάει από το κακό στο χειρότερο, ωστόσο υπάρχουν στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν ασχολούνται με τέτοια θέματα. Έχουν… σοβαρότερα πράγματα να κάνουν! Πρωτοκλασάτο πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τέλος στον πολύχρονο γάμο του και σύναψε ερωτική σχέση με νεαρή πολιτεύτρια, η οποία κατά το παρελθόν υπήρξε

υποψήφια ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με την «Espresso», το πολύκροτο ειδύλλιο που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ γεννήθηκε την εποχή που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι προεκλογικές και άλλες διαδικασίες για τις εκλογές του 2019.

Η… πέτρα του σκανδάλου είναι μία νεαρή μελαχρινή πολιτεύτρια με καταγωγή από τη νότια Ιταλία, για τα μάτια της οποίας ο νυν βουλευτής τίναξε στον αέρα οικογένεια με παιδιά. Ο πρώην υπουργός και στενός φίλος του Αλέξη Τσίπρα είχε εκφράσει ουκ ολίγες φορές την προτίμησή του στις ξανθιές και φαίνεται ότι αυτή τη φορά βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο μιας μελαχρινής, η οποία φροντίζει να αφήνει διαδικτυακά του… στίγματα στο προφίλ που διατηρεί στα social media.

The post ΣΥΡΙΖΑίος πρ. υπουργός χωρίζει για τα μάτια πολιτεύτριας appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα