Τα εριξε αγρια ο αδωνις στον βαγγελα

ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ
Σκληρή κριτική στον Βαγγέλη Μειμαράκη και στην τακτική που ακολουθεί άφησε σε δηλώσεις του στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «παραφιλολογίες» με το...
Νίκο Ευαγγελάτο ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Είπε ότι δεν ήταν ικανοποιητική η εικόνα στην Μαδρίτη στο πλαίσιο του συνεδρίου του Λαϊκού Κόμματος
στην μια πλευρά να είναι ο Αντώνης Σαμαράς και στην άλλη η αποστολή της ΝΔ , «δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο αυτή η εικόνα», είπε χαρακτηριστικά , τονίζοντας ότι "δυο ομάδες δεν κερδίζουν αλλά μόνο μια".

Ο κ. Γεωργιάδης τάχθηκε με θέρμη υπέρ της διεξαγωγής debate «για να κρίνουν και να συγκρίνουν οι πολίτες» , ενώ ερωτηθείς για την τελευταία θέση στην οποία τον εμφανίζουν οι δημοσκοπήσεις είπε ότι «υπάρχει χρόνος για ανατροπή καθώς έχουμε ακόμη 30 μέρες προεκλογική περίοδο».

Παράλληλα επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζοντας ότι «κέρδισε την λαϊκή εντολή λέγοντας ψέματα μεταξύ άλλων ότι δεν θα ισχύσει ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και η φορολόγηση των αγροτών».

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ αρνήθηκε να απαντήσει για ποιους λόγους δεν έθεσε υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία του Λαϊκού Κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζοντας ότι «η ίδια θα πρέπει να απαντήσει σχετικά».
Keywords
Τυχαία Θέματα