Τα σηκωσαν ολα δυο μερες πριν το eurogroup!!!

10:40 1/4/2013 - Πηγή: Fimotro
ΑΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ
Γράφει ο InsiderΔημοσιεύονται κάποιες λίστες από αυτούς που βγάλαν λεφτά από την Λαϊκή Τράπεζα στην Κύπρο (εδώ) αλλά τα συμπεράσματα που διαβάζουμε μάλλον χρειάζονται... επεξεργασία. Μεγαλύτερη σημασία από τα...
ποσά που μεταφέρθηκαν από τους λογαριασμούς έχει τι έμεινε πίσω μετά τις μεταφορές:
Γιά παράδειγμα, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου
(Electricity Authority of Cyprus) απέσυρε 19.315.527 Ευρώ στις 12 Μαρτίου αφήνοντας μηδενικό υπόλοιπο στον λογαριασμό της!!!
Αυτό μάλλον βγάζει μάτι, όπως μάτι βγάζουν και οι αναλήψεις της Α.Loutsis & Sons Ltd την οποία συνδέουν με συγγενικό πρόσωπο του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη: δύο μεταφορές από 10.500.262 Ευρώ η κάθε μία στις 12 και 13 Μαρτίου άφησαν πίσω επίσης μηδενικο υπόλοιπο!!!
Ποιος μηδενίζει στα καλά καθούμενα τον λογαριασμό του στην Τράπεζα; Η απάντηση είναι κανείς, και αυτό είναι το σημαντικό. Οι μεταφορές από μόνες τους μπορεί να μη σημαίνουν και τίποτα, τα υπόλοιπα στον λογαριασμό όμως σημαίνουν πάρα πολλά.
Οι λίστες όμως έχουν και άλλα "μικροπροβλήματα": ενώ υποτίθεται ότι η τρίτη στήλη είναι το υπόλοιπο μετά τις μεταφορές, αυτό στις περιπτώσεις που ο λογαριασμός είναι σε Ρούβλια εμφανίζεται να ισούται με το ποσό της ανάληψης.
Πχ κάποιας Treadline Services Ltd για 6.015.512 ευρώ άφησαν πίσω σύμφωνα με τη λίστα άλλα 242.817.962 Ρούβλια, δηλαδή άφησε πίσω 40 φορές το ποσό της ανάληψης. (1 Ευρώ = 40 Ρούβλια).
Το ίδιο και κάποια Histat Limited η οποία απέσυρε 3.947.587 Ρούβλια και άφησε πίσω 160.002.043 Ρούβλια, δηλαδή και πάλι 40 φορές το ποσό της ανάληψης.
Ας φροντίσουν να εξηγήσουν αυτές τις "μικρολεπτομέρειες" αυτοί που έδωσαν τις λίστες στη δημοσιότητα, έτσι για να ξέρουμε αν οι λίστες είναι αυθεντικές.
Οπότε και πλέον θα πρέπει να εξηγήσουν οι Κύπριοι που μηδένισαν τα υπόλοιπα στους λογαριασμούς τους στην Λαική Τράπεζα μια-δυό μέρες πριν το Eurogroup πόθεν είχαν την επιφοίτηση και ποίου πνεύματος.
'Οχι τίποτα άλλο, αλλά έτσι και αρχίσουν και σκέφτονται οι Ρώσοι ότι και κάποιοι Κύπριοι ήταν εξ αρχής μέσα στο παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος τους, την δουλειά τη βλέπω να εξελίσσεται σε ...Τουνγκούσκα.
Υ.Γ.: Η Έκρηξη της Τουνγκούσκα στη Σιβηρία θεωρείται η μεγαλύτερη χερσαία πτώση μετεωρίτη ή αστεροειδή στη Γη στην Ιστορία, συνέβη το 1908, και απελευθέρωσε ενέργεια 1.000 φορές μεγαλύτερη από αυτήν της βόμβας στη Χιροσίμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα